IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Miért? Mert a mesza magasan lassabb, mint kellene? Igaz. De én - ez már szubjektív dolg - sokat repkedek benne (61 órám van codon :), és az egészet nézve nekem jobban tetszik, a flight modell sokkal jobbnak tűnik, mint az il2.
    Előtte 1000%-ra nem ezt mondtam volna, de az az igazság az il2-t el sem indítottam, mióta fent van a cod. Ezek a farok meg szárny nélkül repülő gépek biztos igazak, de én eggyel sem találkoztam még sem offline, sem online. Ha meglövök egy Spitet az általában leesik, és ha nem engedem magam fölé, akkor az energiaharccal sincs gond (Hurri és Spit I ellen). A progi multi részének vannak hiányosságai, ez igaz, néha nem egyértelmű kezelés (a multi oldalválasztás, vagy ez a kétüléses repkedés pl. sehol nem volt leírva, addig bugosnak hittük, DE mégis működik, és nagyon fasza :). Ez a három és fél patch szépen rendbe tette a dolgokat, nem olyan bugfest mint egy hónappal ezelőtt.