IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sanyo
    Nálunk egy DAK-ból a kormányszervó ment el, előtte rohant egy UAZ és az hajtotta szét a népeket. Előre kinyitották a főkaput, ami után egyből fordulnia kellett volna. Azzal pont szemben volt a két telefonfülke egyike, ahol éppen a családdal beszéltem. Megjön a parancsnoki UAZ, nagy lótás-futás, nyílik a kapu majd hallom a bömbölve érkező román csodát. A katona próbálta tekerni a kormányt, de nem volt elég gyors. Én egyik kezemmel már nyomtam kifele a telefonfülke ajtaját és már éppen dobtam volna el a kagylót, amikor az ember padlófékezett és lefullasztotta a gépet, egyébként pont elvitte volna a telefonfülkét velem együtt. 8)

Az ilyen és ehhez hasonló élmények miatt soha nem bántam, hogy katonának kellett mennem, bár akkor szívás volt elejétől a végéig.