IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • NEXUS6
    Hú, most nem akarok nagyon trollkodni kezítcsókolom.
    És jelentem eddig minden IL-2 részt megvettem eredetiben, mert hát csak szimu rajongó lennék, a magam szintjén persze.
    De tegnap dúrván meglepődtem. OKÉ tudom itt a többség már túl van az élményem, de azt hogy 2011-ben ezt meglehet csinálni, nem gondoltam volna.

Szal elötte kipróbáltam a Wings of Prey-t, ami szép kis konzolos átirat, de gondoltam valamivel erősebb realizmusra van szükségem annál, mint amikor már a 16. bombát dobom a szegény Hurricanból valami rombolóra nagyjából telibe, és tudom most mogköpködtök, meg az örökkévalóságig fog a lelkem a pokoltüzében égni annak a warezolók számára fent tartott kicsiny, exkluzív bár meglehetősen zsúfolt kis részén, de a torrentszolgáltatótól letöltöttem a Ciffs-et, csak úgy kipróbálni.

És hát leesett az állam, hogy EZT el akarták adni nekem!!!?
    Végig túrtam a netet, hogy valszeg valami gáz van a vidkarival, a memóriával, az OS-sel akármivel. De nem. EZ ilyen!

Szal ennyni, csak, bocs a zavarásért, csak összeomlott bennem egy világ többé kevésbé, kicsit.