IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Sidewinder #39601 Biztos nem leszek népszerű,de az én kedvencem a Jak-3-as. Kiválóan manőverezik,könnyen ki tudtam venni dugóból is,a fegyverzete is egész jó és szép is. A háborúban is sikeres volt. A német gépeket is szeretem,bár a FW-190-et könnyen be lehetett vinni lapos dugóba is. De az abszolút kedvenc az a Jak. A másik kedvenc amivel mindig jót szórakoztam az a TB-3-as őskövület. Olyan faszán el lehet húzni,és liftelni vele,hogy a vadászok még ace szinten is bajban vannak,mert mindig túlmennek rajta.Persze single player játékról beszélek multiban mostanában nem nagyon nyomtam.Meg hétvégén sikerült újra igazából is felesni az égbe,természetesen csak oktatós ellenőrző repülés után,Góbéval.Hosszú dolog az a téli szünet. Meg a rohadt szakdolgozatot se tudom,hogy a picsába fejezzem be,lehet,hogy nem repkedéssel kellett volna tölteni a hétvégét,de egyszerűen nem bírtam ki,és lehet ezzel basztam rá:S Na mind1. Ahogy látom forranak itt az indulatok. Ha uborkáék nem ugatnak rá Olegékre,hogy kiadni azonnal,akkor valószínűleg egy optimalizáltabb,faszább játékot lett volna. Oleg eredetileg tudtommal repülőmérnök,és sokan mások a csapatából szintén,nem hülyék ők a témához. Tényleg, a Szu-26-os az milyen?Csak mert anno azt olvastam,hogy lesz benne,meg,hogy a gép egyik tervezője segíti a csapatot a gép virtuális verziójának megfelelően élethű létrehozásában.Még ha másért nem,hát azért biztosan szeretném megvenni a CoD-t.