IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
SnowF #38945 Egyébként mostmár elkezdtem én is tesztelgetni a játékot és nem is rossz, főleg hogy én kimaradtam a patch előtt nagyobb bugokból :)
Ami nem fér a fejembe, hogy szép és jó hogy tudom a gépemet állítgatni (festés, század, killmarkok stb.) de azzal utána hogy a fenébe tudok repülni vagy egyáltalán elmenteni?
Az már megvan hogy a fegyverzetet beállítom, elmentem, és utána olyannal tudok is repülni, de mindig az olasz felségjel kerül fel a gépre hiába állítottam előtte németre.
A másik hogy nem tudom ki mennyire figyelte de azt vettem észre hogy itt azért még a bombázók és a vadászok között nincs akkora sebességkülönbség mint az IL2-ben szereplő gépeknél, engem ez mondjuk elsőre meglepett, de lehet csak szimplán béna vagyok még a CEM-ben és nem sikerült mindent kihozni a gépből.