IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • DummyBoy
    Rise of Heroes :) Vagy Pimp my Flight :)

Csóró magyarként engem is zavar ez a mindenszartmegkellvennipénzért dolog ... Nem érdekelne, ha ezt nem GÉPENKÉNT kellene megtenni ...

Én szeretem a RoF-ot, jelenleg nincs hasonló szim a piacon, de ez az új modell egy nagy meglepi volt mikor meglépték ...

A gépenként 7 dodó nem zavart annyira (főleg a folyamatos akciók miatt ... meg csak meg kell nézni mennyibe kerül egy gép FS-hez ... ), a win7-es-duálkór mókát meg úgysem tudjuk meg soha mi okozta ...

Ráadásul nyugaton ez az 1-2 dodó a dolgokért ez nem olyan nagy gond mint itt vadkeleten ...

Viszont ha külföldi szemmel nézitek, az hogy néhanéha dobok 10 dodót egy fejlesztőcsoportnak, akik folyamatosan fejlesztgetik a kedvenc szimulátoromat, az nem nagy pénz ... magától senki sem dobálna nekik lóvét, de így megnyugtathatják magukat, hogy kapnak valamit a pénzükért, a fejlesztőknek meg folyamatos a támogatás.

A Cod csodálatos debütálása megmutatta hogyan NEM szabad csinálni a dolgokat ... milyen a ROSSZ kommunikáció ...

Nézzétek meg hogy fogadták az emberek a RoF-nál ezeket a megávásárolható kütyüket ...

A legtöbb ember azt írta, örül neki, hogy úgy támogathatja a fejlesztőket, hogy közben kap cserébe valami extrát!

Félreértés ne essék: Személy szerint nem örülök a dolognak, de ha józan ésszel belegondolok, akkor nagy ötlet volt ez a lépés a 777 részéről ...