IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Klusi86
    Sziasztok!
    Szeretnék egy kis segítséget kérni a modok installálásával kapcsolatban, mert kicsit hadilábon állok az angollal és lehet kimaradt pár dolog. Leírom h mit csináltam:
    A "kegetys.dll"-t bemásoltam a játék főkönyvtárába
    Megnyitottam a "Launcher.exe.config"-ot jegyzettömbbel, majd beszúrtam a következő sorokat a megfelelő helyre:
    <setting name="nativeDLL" serializeAs="String">
    <value>kegetys.dll</value>
    </setting> (itt számít vmit az h space-el korrigáltam a sorok elejét h úgy nézzen ki mint a leírásban?)
    Aztán kicsomagoltam a mod könyvtárakat a játék főkönyvtárába
    Majd csináltam egy parancsikont ahol a Launcher exe-t adtam meg indítás helyének és a következőt a cél helyének:
    ...\Steam\SteamApps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\Launcher.exe" sturmovik cliffs of dover\Launcher.exe" -dump -mod=testmod -mod=coolmod -disablecomposition
    Ezzel a parancsikonnal indítom a játékot de semmi változást nem vettem észre sebbességben. Eredeti játékom van. Lehet a gépem nagyon kevés hozzá:
    C2D e8400 3Ghz; eah8470 512Mb; 2GB DDRII 800Mhz
    Ezzel ne is várjak csodákat?
    A játék amúgy medium beállításokon van, fű, árnyékok bekapcsolva, egyedül a model detail van highon.
    Szeretnék London felett egy 25-30Fps-t elérni.
    Még egy kérdés, a játékban h hozható elő az FPS mérő, mert én Fraps-el küszködök?