IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

galimatika
Korán reggel ennyi szóismétlést<#levele>rossz olvasni amit írtam, brrrrr

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

galimatika
Ami pediglen a jövõhét szombatot illeti, lebeszéltem a helyet. Csak a mienk arra a napra. Javasolnám, hogy beszéljünk meg egy helyet ahol találkozunk és megközelítjük az ívót.
Ha esetleg valaki késõbb jönne, érte el tudok ugrani.
Aki jön annak esetleg elküldöm a tel számom, hogy tudjon hívni.

Én elõbb megtanultatom a fiammal a leckét, és ha mindennel kész van, onnan szabad a vásár este 8-ig. Aztán elzavarom, mert én is akarok játszani.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Biztosan negyed napra gondolt, csak megbotlott a nyelve.<#mf1>

mondjuk az elsõ 2 órában még õ is jól türi hogy gémelek, a maradék 6 órában szakad el a cérna... xD

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

ezt nagyn ismerem, azt képzeljétek el, hogy a mutterotok olálkodna állandóan körüöttetek, és miközben harcolni próbáltok, mindenféle hülyeségeket kérdez, és veszekszik, miért nem tanulsz, és kérdezgeti, mikor jösz el a géptõl.....
TILOS átengegni a gépet, bárkinek is<#email>
mondjuk valszeg csak nekem 17 évesen probléma a mutter😊
ha 18 leszek, elköltözök hogy nyugodtan sturmovikozhassak! xD xD xD

galimatika
Tegnap végre sikerült odaülnöm a géphez. Lacával ketten repültünk. Le is szedtünk egy-egy spit-et annek rendje és módja szerint, mikor jön a párom, hogy kéne neki egy negyed órára a gép. Mondom ok, annyit kibirunk. Ez volt kb délután négy fele. Legközelebb este negyed tízkor jutottam géphez<#falbav>
Konklúzió: Ha egyszer tied a gép, semmi pénzért ne állj fel mellõle, mert aztán a kedves familia kitalál neked mindenféle fakultatív programot.

jah, a kérdés, érdemes lehajtani egy kevés vodkát repülés elõtt hogy lazább legyen az ember repülés közben, mint a papos viccben?
ha vki nemismeri, leirom, marha jó😄

sziasztok! marha jó volt az a mapp ukdeden tényleg, mert nem kelett fél órákat repkedni ahoz hogy ellenséget találjon az ember. mindenesetre én most is elég marha voltam jópárszor, meg amikor célpontot találok, felmegy az adrelalinszintem rohadtul, oszt elkezdek össze vissz mellélõni, meg minden hülyeséget csinálni, igy esett meg hogy még egy c-47-est is alig tudtam eltalálni. amugy utána korea map volt, a sabreval nem tudtm semmit se kezdeni, mire végre ellenséget találtam orosz b-29-eseket, anyira gyorsan mentem, alig volt idõm célozni, és semmi bajuk se let nekik, 1000-el átvágtam csak köztük....

Nem imádkozni kell, hanem nagyon lassan adni a gázt, mint tudod. Adjunk önbizalmat a kollégának. Szóval lassan azzal a gázzal, fél szem a hõmérõn, és a sebesség a minden. Lelassulni tilos !

Még nincs. Már szóltam Neg-nek, most várok rá.

Willenbrock
Azért van különbség ránézésre is,pláne a fülkék-és remélem a fizika és motorkezelés terén is.Ami nekem is hiányzik általában ezekrõl a képekrõl az az összefüggõ felhõréteg.Mindíg csak kisebb-nagyobb különálló felhõket lehet látni,de olyan hogy teljesen zárt összefüggõ felhõréteg nem igazán van.Pedig filmeken sokszor látni hogy paplanként borítja az egész látómezõt egy nagy felhõréteg aminek a széle sem látszik.

"Oh oh, are you ok Daniel?" Hát ezen beszartam! XDDD

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Basszus olyan jót repültem az ukded3-on, amikor elõjött az ami már annyiszor!! Magyarán repülésközben egyszer csak kiírja, hogy transfering mission holott zúg tovább a motor meg minden. szóval úgy tesz, mintha vége lenne a mapnak és töltené a következõt de ez nem így van. A büdös franc enné meg!!!

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Hidd el , hogy mennek ,nekem nincs kocsim se , zsetonom se most jelen pillanatban, de en bizok abban hogy egyszer valamikor majd csak osszejovunk valahol, persze feleseg,utanfuto nelkul ,egy hatalmas bulis megbeszelesre
ok, köszi, sikerült végülis, rosszul csináltam, azthittem az és kiválasztás, ha mindkettõt kiválasztom. bevetés sajna már nem lett, map csere jött hamar, de legközelebb legalább már kapásból vágom majd. köszi😊

Nekem meg szervízbe kell vinnem a kocsit. Még csak 40K-et futott a kis szentem, de már 18 éves. A céges autó meg macerás.

Lehet, hogy bennem van a hiba, vagy túl magasak az elvárásaim, de ezektõl a képektõl valahogy nem szoktam elájulni. Ha nem mondanátok hogy ez "AZ", azt hinném hogy ez csak az il2...

De. Azt csináld amit mondtak.

Her Laca
nem választottál ki hajtómûvet.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

köszi, azt megtettem már, a gond az, hogy hiába nyomkodom az i-t, a füle bitját se mozditja, hibáa játszok a gázzal, akkor se, csak ál, és be nem indul az istenért se. nincs még vmi, amit meg kell nyomni?

Her Laca
Mivel két hajtó mûves ,így ha eddig nem tetted be kell állítani a settings ben külön külön az 1 es majd kettes hajtómû kiválasztását.
Na ha ez meg van kiválasztod az 1 est majd beindítod. Utána kiválasztod a kettest és azt is. Ja és egy gombot még be kell állítani az összes hajtómû aktiválására. Tehát ha a kettes is megy akkor kiválasztod az összes hajtómûvet,majd ha még nem repültél 262 essel akkor imádkozol ,hogy ne robbanjál fel.😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

PhantomAss
külön elõször az egyest aztán a kettest
Ha beindultak nagyon óvatosan, lassan kell mozgatni a gázkart, mert kigyullad a turbina
Legjobb ha kb 95%-ra állitod és hozzá sem nyúlsz, csak sebességet kell kb 400km/h fölött tartani és akkor nem melegszik túl

GOOBY, pls

vki nagyon nagyon gyorsan el tudná mondani, hogy kell beinditani egy 262-es hajtómûveit? az elkövetkezõ 5 perc alatt?nagyon fontos lenne, köszi elõre is

PhantomAss
én win7-et használok, nyugodt lehetsz, az x52 megfelelõen mûködik
Az il2 is szereti, még nem volt vele problémám, bár az nvidia driverek nem a legjobbak

GOOBY, pls

de most utánanézve a saitek.com om a download fül alatt elvileg van.
én win7-et használok már egy ideje abból is az x64 eset és eddig még mindenhez találtam megfelelõ drivert, és több helyen olvastam hogyha még nincs az adott hardwerhez win7-es akkor meglehet próbálkozni a vistással és hogy nagy eséllyel mûködni fog vele. Az X52-höz sajnos nemtudok segíteni hogy pontosan az milyen
Her Laca
Urak!
Mély tisztelettel kérdezem ,hogy használ e valaki Win7 et . Tapasztalatok érdekelnének. Pontosabban ,hogy van e az X52 nek megfelelõ drivere hozzá ,meg ilyesmik.

Sanyo
A flyonline.hu linket akartam, de amúgy is ez a forrás. 😊

www.pcpilot.hu

Sanyo
Storm of War - Ju 88 kötelék, az õket támadó Spitfire és egy Tiger Moth oktatórepülés képei.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Megoldható a dolog. 😊

www.pcpilot.hu

szekelyland
Nekem bukott a dolog, jelen pillanatban kb 50 km-re valo benzin van a kocsimban.... A maradek 1500 ra nem tudom kigyujten a zsetont. Bettly mester, te mennel?

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

galimatika
A volt csepeli Duna MGTSZ területén van. Zártkörû klub, belépés csak klubkártyával, de mondanom se kell, hogy azt már beszereztem. A jövõhét szombat nekem is tökéletes idõpont. Ha gondolod ki is ugrok érted kocsival.

És a többiek? Laca, Gida, Glo, Szepy, Sanyo, Togyo, Lacush69, Phantomass, stb, stb (bocs akit kihagytam)

Zpogi
Ez tényleg nagyon jól hangzik,nekem a 20.-a jó a két lehetõség közül,egyébként merre felé van ez a kis szentély 😊?

galimatika
Coopra is vagyok<#violent>

galimatika
Ok,ok! beszélek este a nagy Orákulummal(Dóri)hogy a tavaszi áldozati szertartásunk mely napon érné el a kedvezõ hatást<#pias>
Nyilván egy szombati nap lenne jó gondolom mindenkinek.
Mondjuk 20. vagy 27.-e
A hely amit találtam annyira jó, hogy ketten is simán lemehetünk. Ingyen ropogtatni való az asztalon, olcsó pia, billiárd, csocso, darts, stb, és mindez 300 forintért és annyit játszol amennyit csak akarsz. JA! És ZÁRTKÖRÛ!!! vagyis csak mi lennénk meg csini pultoslány. AKI NEM A LÁNYOM!

Zpogi
Gidának szántam<#zavart1>.

Zpogi
Tényleg jó lenne összehozni egyet.Megpróbáljuk lezsírozni Glo?

Zpogi
<#nevetes1>
Akkor tûzzünk ki egy napot,de nekem egy-két héttel elõre kell tudnom az idõpontot,mert nem nagyon van szabadnapom a melóhelyemen,egyenlõre.<#nevetes1>

galimatika
Azért mert nem írok, azért még látok ám mindent!!!
Lányom tabu! Sörözéshez viszont találtam egy olyan helyet, hogy beszartok.
mikor iszunk már? Most volt Nemzetközi Zoltán nap, nõnap<#eplus2>
Szervezzünk már meg egy laza kis találkozót!!!!

Sanyo
Patch 4.10 hírek, AI dogfight szerveren, ahova akár lövészként is be lehet ülni, javított sérülésmodell a hidakon.

www.pcpilot.hu

TG Gida
Ahha...Csinálhatnánk egy két nagyobb coop repülést is.Asszem Neghwar tud 30 fõig hostolni.

Isten áldja a pogányokat!

Zpogi
Glo: Rendben szólok<#eljen>,ha még lesz,és remélem,hogy lesz!

Gida:Egyenlõre még nem,de bízom benne,hogy hamarosan arra is sor fog kerülni. Már vagy egy éve nem láttam ennyi dongót egyszerre egyazon szerveren.

PhantomAss
😊)

GOOBY, pls

Her Laca
Te vagy Airsheep? betojok😊)

Na majd Galibánál tartott buliban lesörözzük, persze csak miután a lányával megismerkedtünk <#pias><#pias><#hawaii><#szeret>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Elõtte nézd meg ott vagyok-e 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Na kapd fel szépen a srófot és rohanj el vele a látóhatárig meg vissza <#eplus2><#banplz>

És melyik szerveren?

PhantomAss
néha-néha, de csak inkább bohóckodok 😄
már nem köt le úgy a játék, mint akkor

GOOBY, pls