IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Nem tudok ilyenről. Az NV jó ideig jobban állt mint az ATI, és volt pénz dögivel. Csak ezt a pénzt ahelyett, hogy fejlesztésre szánták volna, ment belőle a csibészkedés. ( fejlesztők pénzelése, pisiksz móka, átnevezések ) Az AMD előre tervezett, és most megvan az eredménye. A fejlettebb gyártás technológia miatt olcsóbban tud gyártani, így minden kategóriában jobb ár/érték arányú vga-t tud felmutatni.

Az egyedüli versenyzők a GTX460 és az 560... de ezekre is van válasza az AMD-nek. Ez a moddolható 6950 meg odaver mindennek.

Én nem vagyok egyik pártján sem, felváltva veszem őket, hogy személyesen tapasztalhassam meg a fórumokban olvasottakat. Biztos szerencsém is van, de nekem egyikkel sem volt jelentős nyűgöm egyik játékban sem. A csibészségeket észrevettem mondjuk ArmA alatt, de hátrányt nem szenvedtem sehol. ( egyedül a 48xx szérián hiányzó SSAA az ami zavaró volt, de teljesítményben jobb is, hogy nem volt )