IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Na, nézegettem most kicsit. Az a gond nálam is megvan, hogy a nem natív felbontást csak a képernyő bal felső sarkába rakja, de ezen kívül elindul, fut, nincs sem fekete képernyő, sem kilépés, semmi gond (egyenlőre). Szárazföld fölött nekem még mindig lassú, de szerintem gyorsult. Kár hogy az előző fps-eket nem írtam föl, vissza már nem rakom, most olyan 20-30 fps közepes beállításon. Megvárom mit alkotnak még a processzor affinitással (elvileg az ebben még nincs benne). A 9800 GT-m visznt valszeg repülni fog, 1GB-nál kisebb kártyával sajnos ez ennyit tud :(
Azt meg tudná nézni valaki, hogy videokártya memóriát mennyit használ így? Luthier írta egy topikban, hogy a sima rendszermemória igényt is lejjebb vitték, ami a tesztgépen ment online map épp, azt valami 7-800 MB-ról 320-ra esett. FPS-t ez magában nem javít, csak ha kevesebbet kell winyóhoz nyúlnia később. Videokártya memória igényről viszont ott nem írt.