IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • riviera
    Egyébként én is annak vagyok a híve, hogy aki szimmel jáccik az igenis vegye meg. Persze akit csak komolyan érdekel a téma. Én egész egyszerűen nem hiszem el, hogy ennek nincs piaca.
    Bár hátulütője is van a dolognak: Il-2 - hatalmas siker (az orosz front ellenére) de annyi gépet fognak belerakni, hogy arcade lesz az egész. – kicsit variálunk az egyenleteken azt kész – 1 program szvsz nem lehet képes a mai technikai szinten ennyi gépet "utánozni".
    A sikernek is ára van, jönnek a sírás hegyek - mér nem jobban fordul, miért nem lő nagyobbat a cannon stb. –
    Végeredmény: sikeres játék, II. VH.-s simek non+ultrája.. Csak éppen elkurvul az egész a picsába.
    Lock on: legélethűbb "csöves" sim 1.2vel még játszható is. 42esek kivételével senki nem nyomja :(
    És miért?
    Mert a köztudatban elterjedt teljesen hamis nézetek szerint látótávolságon túl indítok rakétát és akkó az leesik, és ez nem lovagias bla-bla... Baromság..