IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Willenbrock
    Kipróbáltam a gémet,jó lesz ha javítva lesz.(sok javítás kell majd hozzá úgy tűnik)Sokkal inkább különbözik az Il-2-től mint amire számítottam.Szárazföld felett játszhatatlanul akad nálam is,de amúgy még low beállításoknál is szép a grafika.A fizika és a modell egyértelműen fejlődött (a motorvezérlést még meg kell tanulnom-igazából még a beállításokkal vacakolok de kevés rá az időm sajna)
    sérült motorral tovább elrepül a messzer mint az il-2 ben,de pillanatok alatt megrongálódik ha nem figyelünk rá.Egy hurrit sokáig üldöztem de túl messziről lőhettem-nem zuhant le,a revi célzóköre pedig tényleg nem látszott fordulóban.Gépfejlesztésre lesz szükségem+meg kell várnom az optimalizáló pecseket mert nálam ez így még nagyrészt játszhatatlan-mindamellett ígéretes.