IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • mijki
    Off:

Nálunk magyar órán van ilyen "3 perces", ami azt jelenti hogy 3 percig kell valamiről beszélni. Én ma Hans Joachim Marseille választottam. Elmondtam a regémet, meg minden, majd az osztály és a tanár kielemezte, irodalmi szempontból és persze tartalmilag is. Azt mondta a tanár, hogy népmese szerűen mondtam, amit én nem éreztem, és nem is nagyon figyeltem. Meg azt mondta, végig HŐSKÉNT beszéltem, róla, azért, mert annak is tartom. De hogy a Tanár azt mondja, egy ilyen embert, aki azért lett híres, mert megölt más embereket, nem kéne így beszélni róla. Hát ezen kiakadtam. Mért szól ő bele, hogy nem tekinthetem hősnek vagy nem beszélhetek a repülés történelem egyik legjobb pilótájáról hősként?? Semmi köze hozzá. Amúgy 4-es lett.

On: