IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • DummyBoy
    Én ma fogok nekiállni megcsinálni a Profiler beállításokat, mert így nem jó ... ez lópikula ...

Kicsit zavar, hogy ebben a szimben irgalmatlan lehetőségek lettek volna, erre 10 év tapasztalatával és 6 év fejlesztéssel sikerült egy ilyen bugos szart kiadni.

Mondjuk egy dolog az tény. Nem is olyan nagy gond, hogy ilyen bugos szart adtak ki, ugyanis ha ez most gondok nélkül röccent volna kiadás után, akkor az asszony már rég összepakolta volna a cuccaimat :)

Tegnap estéről pár momentum:

- A levegőből induló küldetéseknél minden alapon van, ezért az első pár pilanatban már azonnal neki kell esni a motor management-nek, különben odalesz a moci (Eddig hogyan repült az a szar???)

- Nekem tetsztik a kétkezes mókolás, de oda kell figyelni, ugyanis vannak olyan dolgok ami alatt nem enged mást csinálni ... Ezekről jó lenne valami leírás ... (Ilyen amit írtam a német gépeken a full nyitott vagy zárt hűtő ...)

- 2-szer basztam oda tegnap a messzert, és én betudtam a saját bénaságomnak, mikor harmadjára próbaképp rápillantottam kintről a gépre ... No igen, itt minden időbe telik, gyakorlatilag mindig hasra tettem le a gépet, mert még nem nyíltak ki a futók xD

- Csak nekem tűnik úgy hogy egy csomó dolog nem működik a klikkelhető kokpitben? (Messzer)

- Shimmering és grafikai bug HEGYEK, de ilyen gépigény mellett álmodni sem mernék full screen SSAA-ról, szóval nem bánt, hogy ATI kártyám van ...

- Land Details, Land Shading és View Distance (Természetesen Forest és Buildings minimumra!) lentebb vétele jelentősen javít a föld feletti FPS-en, de olyan grafikai bugokat hoz elő, hogy csak na ... (Nem csináltam screenshotokat, de szvsz találni ...)

- AA nincs :(

- Tegnap kicsit repkedni akartam a Stukával, de úgy remegett az egész kabin mint az állat, most nemtom ez normális (Nem hinném ...), vagy csak elbasztam valamit

- Vicces dolog lesz a 2 motoros gépek CEM-je :)

Remélem minél hamarabb jönnek a peccsek, és rendberakják az urak, mert ebből könnyen lehet a világ legjobb szimulátora, csak kicsit össze kell kapja magát a brigád!