IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Legutóbb nagyon sok bajom volt a controls-al (igaz, akkor nagyrészt online mentünk, ma az AI-tól átvett gépeket nem próbálgattam), nem működött olyan helyzetekben sem, amikor semmi mást sem csináltam. Full real beállításokhoz hozzátartozik, előbb utóbb meg kell szokni, de az ilyen beszabályozásokat nem szeretem, mert egyrészt a programozó szubjektív elgondolása a prioritás, a sorrend, meg egyátalán a sebesség. Azt sem tudom hirtelen, hogy miért nem csinálja amit állítok, legalább jelezné valahol. Vagy legyen egy gomb, amivel megszakítasz minden folyamatban lévő kezelést. Rozsdaas is mesélte, hogy kiugráskor véletlen kabin nyitást nyomott a dobás helyett, és szépen végigmozizta becsapódásig, ahogy a pilóta tetű lassan nyitja a kabint, de végéig már nem jutott el.
De nekem pl az ívelő nyitás is tetű lassú amilyen komótosan tekergeti azt a kereket, tényleg eltart egy percig, míg kinyitja...