IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Van a realizmusnál egy ilyen beállítás, hogy: Anthropomorphic Control. Azt kapcsoljátok ki. A nem működő kezelőszervekért ez felel, azt szimulálja, hogy a pilóta egyszerre egy kézzel csak egy valamit tud csinálni. Pl tengelyen letekered az ívelőt, amíg a progiban "utol nem éri" azt az állapotot, addig nem is csinál mást. Én ma full real beállításokból azt az egyet kikapcsoltam, controls-al nem volt semmi gondom. Offline, quick missionokban repkedtem ma.

A gépek lomhábbak, mint il-2-ben, de határozottabb kormánymozdulatokkal egész jól vezethetők. Az a nehéz benne, hogy a lomhaság miatt már előre tudnod kell, hogy mennyit mozdítasz a boton, rácsapásnál pl. korrigálni nagyon nehéz, csak rángatás lesz belőle, ha a lenti figyel, nagyon könnyű kitérni a csapkodó gépek elől.