IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LeonSilver
    Értelek én Dummy de szerintem ez így, ebben a formában balfasság.
    Ugyan én nem vezettem röpüllőt de azt mondhatom egészen sokat toltam különféle harcjárművekben az ipart és egészen másak IRL ezek a dolgok mint itt, a gép előtt ülve (pölö: WoT). Csak azt mondom, hogy más az amikor lesed a monitort, mondjuk trimmelni akarsz és elkezded keresgetni a billentyűzeten a megfelelő kombinációt és megint más az amikor tolod a gépben, elengeded a gázkart, lenyúlsz az ülés mellé és tekersz egyet a tekertyűn. Én például iylenek miatt nem ellenzem és főleg nem ítélem el azokat (néhány emberrel szemben) akik bekapcsolt például ikonnal játszanak.

Tudom mondani, hogy más az amikor az optikában vizuálgatok, keresem a célt és egészen más amikor egy pixelt próbálok észrevenni ;)

De mint ahogy máson sem, így ezen sem fogunk összeveszni ;)