IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • DummyBoy
    Laca mester: Kék csíkjaim nekem is vannak :) Majd kinyomozom ...

XP alatt DX9 a game, egy pár dolog nincs benne ... de conf.ini-ben is be lehet lőni DX9-re, akkor pl: nincs AA.

A processzorigénye érdekes a gamenak, jelenleg - ugyanígy szvsz egy 2500-as Bartonon is elmenne, szóval procit majd akkor kell upgradelni, ha a játék tényleg használja is :( Értem én hogy lehet feladatokat átadni a GPU-nak, de azért hagyhattak volna ...

JA igen .. vajon miért nem maradt idő az FFB-re:

@Mijki: Gyűjtsél inkább gépre. AS 18 év alatt csak szülői felügyelettel vagy engedéllyel lehetséges, és ezt minden komoly csapat keményen be is tartja! (És ebből az engedélyes rész az "választható" kategória - Apuka kicsi fiát képenlövik légfegyverrel balhét senki sem akar magának ...)

Ráadásul az gépet építeni olcsóbb is jóval ... 18 éves korodig ráérsz még az AS-en agyalni ...

Nem eltántorítani akarlak, az AS az egy nagyon hó kis sport, mert a becsületre épül ... és függetlenül attól, hogy láttam pár jó 18 év alatti játékost, még mindíg azt vallom, hogy az AS a felnőttek játéka ...

Arról nem is beszélve, hogy az AS nagyon addiktív, és emiatt qrva sokba kerül :(