IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem mindegy, hogy UP-al vagy 409-el játszol, fõleg a fóka miatt
GOOBY, pls
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Akik meg profibbak, azok ritkán videóznak ... legalábbis a hivatalos fórumból leszûrtek alapján ...
Van pár szimulátorvilágból átcsöppent emberke, hotas + trackir + pedál + sokéves il2 múlt, de ellenük meg "nem jó" repülni xD
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
a "skies of valor" szerverre be lehet lépni sima 4.09 verzióval, de ugyanúgy az up2.0-val is
ugye a két verzió között óriási a különbség, pl:
-sima 409-ben az a6-os fóka nem egy fordulóbajnok, ezzel szemben az UP-ban simán le lehet állni vele forgolódni, majdnem úgy fordul mint egy messzer
ehhez jön még a más damage modell , spitek könnyen dugóznak,stb
szóval érdekes... játszol a szerveren, és nem tudod, hogy akivel harcolsz, az most modot használ, vagy nem
és nagyon nem mindegy...
anélkül, hogy valakit is gyanusítanék, vagy a tudását kétségbe vonnám, ha vki NAGYON jól nyomja a játékot, akkor azért lehet a háttérben valami
(pl ULTIMA LATET szintû pilótákra gondolok, ha emlékszik valaki)
próbáljátok ki a szervert moddal és anélkül, érdemes összehasonlítani
GOOBY, pls
Ami nagyon hiányzik emellett az a mission editor, a dedikált szerver ... és végül az SDK ... ha ezek kijönnek, akkor vááá lesz.
Viszont keményen kalapálják a srácok, és rendesen figyelembe veszik a játékosok kéréseit is ... Szóval én is remélem, hogy mihamarabb jön az a peccs is ... Elõször ezt tegyék rendbe, utána jöhetnek a gépek ...
Ezeket a videókat úgy nézzétek, hogy mivel árkádnak indult, nem kemény sim rajongók játszanak vele, szóval a pedál az nem alapfelszereltség ...
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Ötletem sincs, mi lehet. Mindent ugyanúgy csináltam mint a másik win7-s rendszernél, és ott semmi babrálás nem volt... telepítés, játék...
www.smart-bus.hu
Tedd fel a DirectX 9-et, ha az esetleg már megvolt, akkor töltsd le a netrõl ezt a dll-t, és tedd be a Windows/system32 könyvtárba.
Más proginál is elõfordulhat, hogy W7 alatt dll-t hiányol (Hardball Aircraft Viewer pl), ott is a progi könytárba vagy a system32-be kellett betenni a letöltött fájlt.
www.pumaszallas.hu
Az a poén, hogy a másik win7-s rendszeren meg semmi gond...
Próbáltam directx módban indítani, ott azt írja, hogy ez a fájl hiányzik: d3d8.dll
Frissítettem directx-t, semmi nem változott...
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
"Tisztelt miniszterorru!Tábornokés Tisztikurak!" meg hogy javult a "kompatibi-látásunk" ezzel a "vásárlálás"-sal😄
Vettem egy új vinyót. Win7 telepít, Il-2 felrak. ( 4.09 ) Indítom, semmi. Felpörög a cd, megjelenik a folyamatok közt az il2.exe, majd eltûnik.
Valami ötlet?
www.smart-bus.hu
Isten áldja a pogányokat!
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Nemtom mennyire vagy elengedve pénzileg ilyesmikre, egy pedál nagyon sokat dobna a repülésen, nem beszélve arról, hogy légiharc közben a tekergetéssel soha nem tudsz olyan precizen célozni, mint pedállal. A több tízezres, repülõ szimulátorokhoz gyártott pedálok helyett olcsóbb, autókhoz való kormány-pedál összeállítás is jó (mûködési elve kicsit más lesz mint a repülõgép pedáloknál, de nem vészes). A kormányt félreteszed, a pedált meg beállítod a rudder-re. Arra érdemes figyelni, hogy a két pedál kialakítása ugyanakkora legyen, zavaró ha asszimetrikus. (és arra is figyelj, ne járj úgy mint egy század-társunk, állandóan ellõtte a lõszert tök véletlenszerûen a programban. Nem kis idõbe telt, mire rájött, hogy az asztala mellé, fejjel lefelé letett kormány nyomkodta a gombjait 😊 )
www.pumaszallas.hu
- Magassági kormány: fel, le
- Oldalkormány: bal, jobb
- Csûrõ (ritkán kell): ctrl-bal, ctrl-jobb
Plus érdemes felvenni a trim resetelõ gombokat (neutral), nálam ez shift-up, shift-right, stb.
www.pumaszallas.hu
Elvileg ennyi lenne nem?A JSGME-ben kell aktiválni valamit?
MOD mappa
Ezt a mappát másolja be az IL2 gyökerébe,illetõleg az elõzõleg említett két buttons fájlt másolja be a megfelelõ hejre.