IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Ötletem sincs, mi lehet. Mindent ugyanúgy csináltam mint a másik win7-s rendszernél, és ott semmi babrálás nem volt... telepítés, játék...
www.smart-bus.hu
Tedd fel a DirectX 9-et, ha az esetleg már megvolt, akkor töltsd le a netrõl ezt a dll-t, és tedd be a Windows/system32 könyvtárba.
Más proginál is elõfordulhat, hogy W7 alatt dll-t hiányol (Hardball Aircraft Viewer pl), ott is a progi könytárba vagy a system32-be kellett betenni a letöltött fájlt.
www.pumaszallas.hu
Az a poén, hogy a másik win7-s rendszeren meg semmi gond...
Próbáltam directx módban indítani, ott azt írja, hogy ez a fájl hiányzik: d3d8.dll
Frissítettem directx-t, semmi nem változott...
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
"Tisztelt miniszterorru!Tábornokés Tisztikurak!" meg hogy javult a "kompatibi-látásunk" ezzel a "vásárlálás"-sal😄
Vettem egy új vinyót. Win7 telepít, Il-2 felrak. ( 4.09 ) Indítom, semmi. Felpörög a cd, megjelenik a folyamatok közt az il2.exe, majd eltûnik.
Valami ötlet?
www.smart-bus.hu
Isten áldja a pogányokat!
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Nemtom mennyire vagy elengedve pénzileg ilyesmikre, egy pedál nagyon sokat dobna a repülésen, nem beszélve arról, hogy légiharc közben a tekergetéssel soha nem tudsz olyan precizen célozni, mint pedállal. A több tízezres, repülõ szimulátorokhoz gyártott pedálok helyett olcsóbb, autókhoz való kormány-pedál összeállítás is jó (mûködési elve kicsit más lesz mint a repülõgép pedáloknál, de nem vészes). A kormányt félreteszed, a pedált meg beállítod a rudder-re. Arra érdemes figyelni, hogy a két pedál kialakítása ugyanakkora legyen, zavaró ha asszimetrikus. (és arra is figyelj, ne járj úgy mint egy század-társunk, állandóan ellõtte a lõszert tök véletlenszerûen a programban. Nem kis idõbe telt, mire rájött, hogy az asztala mellé, fejjel lefelé letett kormány nyomkodta a gombjait 😊 )
www.pumaszallas.hu
- Magassági kormány: fel, le
- Oldalkormány: bal, jobb
- Csûrõ (ritkán kell): ctrl-bal, ctrl-jobb
Plus érdemes felvenni a trim resetelõ gombokat (neutral), nálam ez shift-up, shift-right, stb.
www.pumaszallas.hu
Elvileg ennyi lenne nem?A JSGME-ben kell aktiválni valamit?
MOD mappa
Ezt a mappát másolja be az IL2 gyökerébe,illetõleg az elõzõleg említett két buttons fájlt másolja be a megfelelõ hejre.
A joyon lévõ hajtómû-teljesítményt az egerezés miatt nem használtam, le is kellett szedni a tengelyrõl, mert "összekadt" az egeres beállításokkal. Az egerezés miatt a hat switch felszabadult, arra nézet beállításokat tettem (gunsight view, view center (reset), vide view (legyen egy gomb, ami a legnagyobb látómezõt azonnal behozza, közeli légiharcnál nagyon fontos), és a view toggle (a három nézet közt váltogat).
Ami még a kezed ügyében kell, hogy legyen, az az ívelõlap. Minden mást lehet a joy alsó gombjaira, vagy billentyûzetre tenni. Ha kevés a joyon a gomb, akkor a tûzgombra az 1+2 lövés módot tedd.
www.pumaszallas.hu
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
De én az Avionik statik-al nem foglalkoztam,mert amikor az FMB-ben repteret szerkesztettem,anomáliák voltak az említett típusoknál Static Aircraft OBJ-listában!
Így maradt az alapértemezett,ami tökéletesen mûködik!