IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Urak! Aki nem akar várni a dobozos verzióig, és elég leleményes, az a zinterneten megtalálja a warez verziót. Én tegnap éjszaka leszedtem, működik faszán. Van benne egy patch könyvtár is, felraktam azt is, de sok változást nem érzékeltem, igaz nem is sokat babráltam vele. Akinek megvan az eredeti, legyen kedves írja már meg mi a verziószáma a játéknak... Nem áprilisi tréfa, tényleg van már működő törés! :)

Kb fél óra tesztelés után azt tudom mondani, hogy ez nem béta, hanem pre alfa verzió... rettenetesen bugos. Ami nagyon zavaró, hogy magas ( 30-40 ) fps érték mellett is akadozik... olyan mikro akadás szerű a dolog. Mondjuk ezt egy kicsit a RoF alatt is tapasztalom, lehet nálam van a gond. Ami érdekes, hogy a mikro akadást az AMD kártyáknak tudják be... nekem meg NV van... :S

Ettől függetlenül én is nagy lehetőségeket látok benne...