IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    amit még megemlítenék:
    pozitívum:
    -hangok, grafika, "atmoszféra"
    ami nagyon bejön, hogy most már nics az a "betonstabil" fix nézet mint il2-ben, belenézek a revibe és bárkit lekapok..itt mindig mozog a fejed, változik a nézet (tr nélkül is), szóval inkább kapáslövések vannak mint rendes célzás)

negatívum:
    -nekem kicsit kaotikus a controls menü
    (pl. a flapsra van vagy 6 féle beállítás-fel, le , toggle, landing flaps, meg nemtudom, de a messzeren még nem tudtam soha leengedni leszállóhelyzetbe, mert fogalmam sincs melyik gombra kéne konfigurálni, és ugye a beállításokat kb 10perc után elfelejti, és ki kell lépni+vissza, szóval macerás)
    -kicsit kaotikus a trackir is, de már megoldottam (amíg nincs harc 6doffal repülök, egy gombot pedig beállítottam a gunsight view-re és így már türhető)
    -célzás és lőszer:
    messzer kiskalával simán lelőttem a spiteket, tehát nincs veszve semmi ha elfogy a huszas :)
    a hurrival viszont még unlimited ammo-val sem tudtam leszedni egy stukát sem, csak úgy hogy beültem mögé és vagy fél percig soroztam
    -fligh modell:
    cem-el simán lehet repülni bármivel 8azért kicsit kell figyelni de nem vészes) a lényeg a másik opció, a realisztikos túlhevülés, ha az be van kapcsolva akkor 3mp és vége akármelyik gépnek
    ennek utána kell még járni mit kéne csinálni, hiába nyitsz hűtőt, stb, semmi sem történik (és ugye a motorhoz van kb 50féle állítási lehetőség-10féle olajhűtő, +mixture+radiátor, stb, szóval kell vennem egy polipot)

a lényeg, gogy sajnos amíg nem jegyzi meg a beállításokat és felülírja az alappal, addig sajnos nem is nagyon lehet tesztelni...

de mindent összevetve jó lesz ez, úgy hallottam hogy már csak két hetet kell aludnunk és jön a peccs ami mindent javít