IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
bettly #37133 Sziasztok. Regmult idok jateka Battle of Britain2 Wings of Victory, nem tudom ha meg emlekeztek ra, valamikor sokat kutattam az eredeti utan, nem kaptam meg , kereken 3 eve letoltottem a nettrol tobb helyrol egy bizonyos ido utan lefagyott ki irta : English text encountered problems, nem tudtam mi az letoroltem, ma valakitol ujra meg kaptam , install utan keves idore ugyanaz a problema,ugyanazt irja ki , mondhatom egyeduli jatek amit nem tudok megoldani, egyben kivancsi is vagyok mi lehet az oka , utana neztem a nettem nem sokat tudtam meg,de valoban sok kerdezett e baj utan...hat torles elott gondoltam hatha valaki itt ismeri ezt, segitseg keppen, vagy ha ne Delete......Koszonom