IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    :))) ott a pont.

Imádom amikor lelkes tizen éves kisrácok próbálnak versenyezni a 10-20 ezres tescos bringájukkal. Odacsapódnak melléd, hogy most majd jól kielőznek, de te úgy teszel mint ha észre se vennéd a szándékát, csak a szemed sarkából látod, hogy mennyire erőlködik és teker mint a mókus. Erre te csak egy pár komótos pedál fordulatot teszel és máris ott hagyod, mintha csak állna.

Na ekkor jön a legjobb! :)) Ilyenkor mindig hátra fordulok a válam felől egy bátorító mosollyal, de az a döbent arc kifejezés amit ekkor látsz az megfizethetetlen!!! Szegény kisöreg sehogysem érti, hogy ha ő majd megszakad hogy utolérjen, akkor a tiédet mi hajta? XDDDD

Tudom gonosz vagyok, de ilyenkor mindig eszembe jut egy régi totalcar-os teszt, ahol egy akkor 20 millás 7-es BMW-t hasonlítottak össze 10-en valahány kisautóval (twingo, corsa, yaris stb.) amiknek az összértéke volt annyi mint a bömbi. Hogy gyorsulásban fékútban a bömös alázott, abban nincs semmi meglepő, de pl. a rénszarva tesztnél a két szakújságíró gyerek kijelentette, hogy a BMW a bálna testével elfogja sodorni a bólyákat.

Hát bakker éppen hogy ellenkezőleg! A kisautók egymás után borultak majdnem. Sok 3 kerékre ált és úgy sodródott ki bólyástúl. A belső kamerán látszott, hogy a sofőr hogyan kormányoz mint az őrült. Erre jön a bajor csoda, és félkézzel irányítva, mintha csak madzagon vezetnék veszi az akadályokat.

Emlékszik még valaki erre a tesztre? Mert nekem felejthetetlen volt.