IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ahogy mondod. MA. De "tegnap" nem volt az és miből gondolod, hogy holnap is az lesz? Ha tényleg kurva nagy balhé lesz a japóknál (sokkal nagyobb mint most) és tényleg beszarnak az európai politikusok ennek következtében pedig leállítják a reaktorokat mit gondolsz milyen drága lesz az áram? Jelenleg nincs olyan technológia ami azonnal kiváltaná a kieső termelést. Vagy azt is vehetjük, hogy egy hasonló vagy nagyobb rengés lesz a tengeren ami miatt mondjuk több helyen is megszakad a fenéken futó kábel.
Ezek fikciók de bizony figyelembe kell(ene) venni ezeket is amikor olyan védelmet alkalmaz valaki ami csak a neten keresztül ellenőrzi egy adott termék jogtisztaságát.
Én továbbra is azt mondom, hogy legyen kemény védelem de ez ne vagy ne csak a nettől függjön.
Egyébként pedig az a legjobb ha fasza szoftvert készít valaki, nem hagyja magára a vásárlókat ( peccsek, fejlesztések,stb) és akkor szinte nem is kell védelem mert akinek fontos a szoftver az úgy is megveszi, akinek meg nem az akkor sem venné meg ha 1$ lenne az ára.
Nekem is itt van a polcon az il2, il2 FB, 1946, FSX, LockOn, Fc1+FC2, BS, A-10C, stb. Pedig lewarezolhattam volna. De számomra ezek érnek annyit amiennyi az áruk.
Szóval amit Pupuci mond azért abban van valami.
(egyébként mióta netezel sakkay?)