IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #36835 Rendben, szerintem is kitárgyaltuk. Kicsit azért elégtételt érzek, hogy most már nem én vagyok a gonosz kritizáló akinek semmi sem tetszik. Igen, annó pár képből is sejtettem, hogy ez nagyon nem van jól ahogy van és szóvá is tettem. Ezek a videók meg aztán totál megerősítik a kételyeimet, bár az igazat megvallva, nem sejtettem, hogy ennyire gáz az egész.
Nem akarok vég nélkül kárörvendeni, de csöppet sem fogom sajnálni oleget ha esetleg akkora bukás lesz, hogy kiszorúl a piacról végleg. Viszont ha ez bekövetkezne -adja Isten hogy ne- az súlyos következménnyel járna az egész rep.szimulátoros társadalomra, mert a mindenkori fejlesztők félve egy esetleges hasonló bukástól végkép lemondanának arról, hogy egy ennyire réteg játékba vágják a fejszéjüket. És akkor mi marad nekünk?
Egy szó mint száz, olegnek nyílt kártyákkal kellett volna játszania már az elejétől fogva. Magyarán szólni időben, hogy nincs pénz munkálatokra és nem pedig az elefánttoronyban kushadni és vetíteni a 2 hétről.