IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    Sztem nem a beállításokkal vagy a procikezeléssel van a gonD
    az én elméletem egyszerűbb:
    A kiadó megelégelta az időhúzást (lehet jogosan), és megmondták olegnek hogy az első negyedév végéig (márc 31) ki kell adni, mindegy milyen állapotban van
    kiadták, de olegben felment a pumpa, mert ő is tudja, és aki megvette a játékot az is, hogy ez így bukta, egy bugos béta verzió
    Oleg nyilván nem adta volna a nevét ehhez, ők is tudják hogy gond van
    oleg bejelentette hogy a mai játékfejlesztés rabszolgamunka és kiszáll...
    Egyrészt igazat adok neki, de csak részben, mert kb 5-6 éve szüttyögnek vele, és senki sem tudja mit csináltak eddig...
    ezt így ebben a formában egy lelkes modder csapat egy év alatt összedobja (lásd il2), sőt ők az il-t is átpasszolták másnak, ráadásul hatalmas tapasztalat van a hátuk mögött, mert ugye nem ma kezdték
    ebben a játékban olyan bakik és alapvető hibák vannak, hogy ezért még egy kis sufnicsapat sem vállalná a felelőséget, nemhogy olegék, akiktől senki sem ezt várta
    Akárki akármit mond ez nem méltó olegékhoz