IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Félre értés ne essék már.
Nekem nem a gépigénnyel van a bajom,az olyan amilyen .De 6 év fejlesztés után nekem ne repkedjen vígan egy repülő aminek az egyik szárny 2/3 a hiányzik.
Eddig is sejthető volt,hogy ez nem lesz más mint az Il2 felturbózott változata,most már egyértelmű. Az egyik videón ahol a stukák mennek Dover felett a felhőket ,az eget nézve semmi különbséget nem tudok felfedezni a mostani moddolt IL2 és e között. A gépek szebben csillognak . Az igazi nagy fejlődést a sérülések,az időjárás ,a repülés menedzselése hozná,persze ezekről még semmi konkrét infót nem találtunk,de nekem ez a szárny nélküli repülés azért elég sokat mond.No meg a múltkori dog videó is,ahol pattogtak a lövedékek a messzán de látható nyom nem volt egy jó darabig. Na min1 ez van,megveszem ,kipróbálom,de mint mondottam én addig egy petákot nem költök gépre amíg nem lesz közel tökéletes.
A ROF -hoz havonta adnak ki javítást. Oleget ismerjük.Erre komoly összegben fogadok bárkivel,hogy ők nem fognak havonta javítgatni.