IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Fürtös #36470 Laca bácsi ha gondolod:
Mult héten volt itt egy B4 80 as audi,1,6 diesel Fűtőradiátort cseréltem benne(jó móka az egész müszerfalat ki kell szerelni
)
Viszont rozsdamentes a gép! szép a belseje is szóval tök rendben van,Szerintem a mérnök úr el tudja mondani milyen eljárással kezelték a kasztnit,ha jól tudom valami kadmiumos izé,de erről nincs pontos infom.
Van a bal első sárvédőjén egy 2 cm es huzás ahol kilátszik a lemez fél éve,de nem rozsdásodik,fémtiszta.
400 ba eladná az öreg,az egyetlen bibi vele,hogy utólagos digit klima van benne és valahol ereszti a gázt,mondjuk én ezt simán megoldanám egy gyári klima beépítésével,ha akarnék autót egyből megvettem volna de a Calibrát is most adtam el:(
Azzal is jól járt aki megvette gyakorlatilag felujítottam rendszámtól rendszámig már csak egy kis kasztnimeló lett volna:(