IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Romeo One #36438 Svájc nem EU tagállam. Ezért csak jóval magasabb normáknak megfelelő járműveket lehet onnan behozni, most fejből nem tudom, hogy Euro3 vagy négy de ennél az Audinál 3 évvel fiatalabb Mondeom NEM felelt meg neki. Ezeket a járműveket is csak egyedi forgalombahelyezéssel lehet papírozni, miután kifizetted a regadót ÉS a vámot. Ha nem felel meg a normának, viheted vissza. Én 3 hónap (!) után csak olyan varázslattal hozhattam be, hogy Jóanyám kint dolgozik, és mint saját tulajdonát hazahozhatta, de még a kinti munkavállalóiját is kérték itthon, természetesen fordítással együtt. Valójában majdnem annyiba került a kocsi, mintha itthon vettem volna valamit, mondjuk kategóriákkal jobb állapotban (Még megvan az eredeti szervizkönyve). Ja, és mindezt úgy, hogy a kocsit anyám munkahelyén vitték volna a zúzdába, tehát a kezembe nyomták a kulcsot, hogy vigyem onnan, és kvittek vagyunk.
Szóval egy ilyen korú autót legálisan nem hozhat be nepper, és nem is akarná, mert anyagilag nem éri meg. Ezért mondom, ha hozzárakom a helyesírást, akkor gázos az egész.