IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Nekem is volt egy nagyon kedves haverom az egyetemről. Konkrétan az évfolyam társam volt. Amolyan nagy, kedves a légynek sem ártani tudó nagy mackó volt.

Egyszer történt, hogy suli után vagy 4-en 5-en összeálltunk, hogy felmegyünk az egyik haverhoz és nála összedugva a fejünket megcsináljuk a beadandókat gépelemekből meg ábrázolóból. Hát, az igazat megvallva, egy vonalat nem rajzoltunk, de valahogy sikerült bebasznunk. Olyan kemények lettünk, hogy kimentünk a konyhába skander party-t rendezni. Mindenki kihívott mindenkit. Hogy ki kit győzőtt le, az már homályos, de arra tisztán emlékszem, hogy gátlások nem lévén, ordítottunk a fene mód nagy erőlködés alatt mint a fába szorult féreg, hogy a 10.-en is hallották és a kornyéken is 3 km-es körzetben (panellakás 3. emeleti konyha a helyszin). Szóval kihívta az én kedves jóságos nagy melák barátomat is az ő 110 kg-jával az én 60 kg-om ellenében (ma vagyok 75 kg).

Emlékszem, hogy 3x egymás után nyomtam le. Nem győztem magamon csodálkozni, hogy a pia micsoda erőt ad.

Amikor tisztult a kép, csak akkor jöttem rá, hogy még részegen is vigyázott rám. Mert ha beleadott volna apait anyait, akkor nem hogy lenyomott volna, de még a konyhasztalon is átküldhetett volna. Na addig is kedveltem, de akkor különösen nagyon megszerettem.