IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Szepy!

Oleg megcsinálta az Ilcvo-t. Nekiálltak egy kicsit jobb Ilcvonak. Miből gondolja valaki,hogy át tudnak lépni a saját árnyékukon?
    Annó volt szerencsém tesztelni a Stormregion-nál Toto val a Rush for Berlin-t.
    Beszélgettem a programozókkal Twilek volt az egyik.
    Szerinted miért volt komoly hasonlóság a Berlin a Codename: Panzers meg a swine között? De hozhatunk más példákat is a játékfejlesztők közül.
    Ha szépet és jót akarsz ott a Rise of Flight. Na ott van törés ,ütközés,meg mindenféle modell csak győzzél pislogni.
    És amíg nem próbáljuk ki a COD ot addig értelmetlen bármiféle következtetést levonni szerintem.
    De a legegyszerűbb,ha az elégedetlenkedők maradnak a jól megszokott IL2 nél. Nem kell idegesíteniük önmagukat.
    No meg engem sem:)))