IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na erre mondják hogy csíter! <#nyes>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
Bakker😊))))))) Gida kiderítette,hogy mi ez a förtelem. Van itt az sg-n is fóruma. Ausztrál humorista állítólag a ficak.
Zlad

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

acidrain
Cyborg Evo-m van nekem is, akármelyik USB portba dugom (10 db van) mindegyikkel mûködik az IL2.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

acidrain
Wáááá!!! 0:52 nél amikor eklezd visszaszámolni! wáááá 😊))) <#falbav>
még most is röhögök. a Kozel majdnem hamarabb kijött mint kellett volna
Mit össze nem dolgozhattak ezzel... mire el tudták adni<#hehe><#hehe><#eljen><#eljen><#eljen>

Ez nem Saitek hiba, hanem inkább IL2. ArmA2 egybõl felismerte a másik USB porton is a sticket

Ettõl én is! <#mf1> A kiejtésért pedig plusz pontok <#taps><#taps>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Nekem is EVO-m van és én is tapasztaltam ugyanezt.

átdugtam hátra, és mûködik. kösz!

Sanyo
Okok, megpróbálom. köszönöm a válaszokat

Egy másik probléma a Saiteknél - legalábbis tapasztalatom szerint az X52-nél -, hogy csak EGY BIZONYOS USB csatlakozóra kötve érzékeli a botot. Tehát próbáld végig az összes USB-t, hátha az egyik jó lesz.
Nem biztos, hogy ugyanaz a probléma oka, de:
Az X52-esem pont ezt csinálja.
A játék indítása elõtt ki kell húzni az USB-bõl és vissza kell dugni.
A pedált is...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Asszongya:

"I is more stronger than Darth Weber"

<#duma><#falbav>
Sikerült feltennem a skineket is de nem indul el, kis ideig tölt majd semmi.

Saitek Cyborg Evo-nak a stickjét valahogy mûködésre lehetne bírni ebben a játékban? ArmA2-ben kifogástalanul mûködik, itt meg beállításokban nem hajlandó reagálni csak a joystickon levõ gombokra. Ha elõredöntöm, nem reagál. Ha hátra, arra se. Ha forgatom, döntöm jobbra-balra, semmi. Magyarul az AXISokat nem tudom beállítani mert nem érzékeli... esetleg valahol található hozzá Game Profile?

KÕÕÕKKKEEEMÉÉÉÉNYYYY 😄 😄

Her Laca
De ha már itt tartunk ez az ami mindent visz!
Kész vagyok tõle😊))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
No no!!Vannak ottan értékek is. A hölgyek kimondottan dekoratívok😊)
És pl sörözni nem is olyan rossz eme dallamokra😄

Na, akkor hadd tegyem hozzá a magamét a muzikális épülésünkhöz: Orosz Back Street Boys

Hmmm.. amikor utoljára kórházban voltam (kivizsgálás motorbaleset után) nem ilyen nõvérkék voltak, hanem rút banyák...
(Saját felelõsségre haza is jöttem)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

acidrain
tejóédesatyaúristen!!

mi ez a sz@r? nem bírok majd aludni 😊)

PhantomAss
ja, ma raktam újra a gémet pont ezért
zsír új peccs, de nemmegy 😞
egyesével sem
de majd még a 4.1-et megpróbálom, most nem mûködik a torrent

GOOBY, pls

Ja igen: tiszta, zsír új 4.09m kell!!!

Próbálgasd egyesével aktiválni a modokat, van több is, ami üti egymást.

Azt hiszem a FlyOnline-ról.

Te honnan szedted le, az tuti link lenne, amugy amit a képen láttok az már más helyrõl van mint amelyikrõl elõször töltöttem és az is hobás volt.

Ha felteszem a skinpatchet elindul a játék, mert jelenleg nem indul el, amikor rákattintokhomokóra lesz az egér úgy 2-3 mp-ig aztán semmi.

A 4.1 torrentje innen tölthetõ.
De elvileg a 4.0-ának önmagában is indulnia kéne. <#schmoll2>

A CRC hiba egyértelmûen hibás letöltésre utal. Töltsd le újra.

PhantomAss
mindent így csináltam
viszont 4.1 update-t nem találok
a verzió nálam 2.3.1.132
csak 95 %-ig megy
ha mindent deaktiválok akkor mxik az alap 4.09m
<#nemtudom>

GOOBY, pls

Bocs a hibár fájl kimaradt a képrõl, ittvan egy jobb:

A sima patch felment de nem indul a játék viszont a skin patch behalt megint, csináltam képet.

Ha a 4.08m megy, akkor szerintem is letöltési probléma lehet. Más ötletem nincs.

Azt hiszem a 4.08m rámegy a dobozos 4.07m-re és 4.071m-re egyaránt.

Nem mindegy hogy telepíted, én is végigszívtam pár kört, végül így ment:

(figyelj, hogy milyen játék-könyvtárat adsz meg a HSF-x telepítõnek)

1. (lehetõleg mod-mentes) Il-2-t 4.09m-re patchelni (nem béta, hanem végleges).

2. Erre a HSFX 4.0. A fenn lévõ modokat elõtte törli elvileg, de jobb ha te törlöd, vagy tiszta játékra rakod. Próbáld is ki, a JSGME.exe-vel akiváld a history sfx modot, és indítsd el a játékot.

3. HSFX 4.1 update. Megint a JSGME.exe-vel aktiválni, ha nincs bekapcsolva a history sfx mod.

Ha van TrackIR vagy FreeTrack, akkor a 6DOF mod és a History SFX aktiválálási sorrendje fontos, de nem emlékszem mi volt. Ha nem megy a 6DOF, próbáld ellenekezõ sorrenben aktiválni õket.

Her Laca
Gyerekek ez nagyon OFF lesz de megtaláltam a ZENÉT!
Atomik Harmonik.
Besza,behu😊)

Flyonline-ról szedtem le, méretben sem voltk ülömbség, nemtudom mi baja van.

Leszedtem mégeygszer msot jött le megpróbálom újra.

PhantomAss
hát ez a HSFX nálam nem megy
akármit aktiválok, 95%-nál fagy
nemtek mûködik rendesen?
a stock 4.09m az a visszaállító ugye? azzal nincs gond

GOOBY, pls

Toby0501
Nem lehet, hogy hibásan töltõdött le?<#fejvakaras>

megvotl a 4.08m
rendesn mûködik is, viszont a 4.09m nem akar felröppenni.

A 4.071m-et nem kell?

A 4.08m-et is fel kell rakni elõtte, megvolt? A Skineket a legvégén.

Hello újra!

Leszedtem a 4.09m pathcet és askienekt is de egyiket se engedi feltenni.
Oylat ír ki hogy frissítsek valamit, illetve valamelyik skin a listában piros színû lesz, valószínûleg az lehet a baj.

Her Laca
De lüke vagyok😊) Hiszen neked van már😊)))

Her Laca
Csak nem vettél TR-t?

Zpogi
Elvileg sehogy,mert ha mod nélküli(4.09) szerverre akarsz felmenni az nem támogatja a 6DOF-ot.

PhantomAss
waooooo
ez kell nekem
tnx

GOOBY, pls

Igen.
Van benne egy mod aktivátor / deaktivátor (JSGME a neve, érdemes kitenni az asztalra), azt indítva 19 mod közül választhatsz.
Köztük van a "stock 4.09m" nevû is, ezt aktiválva / deaktiválva ki- és bekapcsolhatod a modot.

PhantomAss
és a HSFX-el lehet csatlakozni a sima 4.09-es szerverhez?

GOOBY, pls

A HSFX-ben van 6DOF, de nem minden moddolt szerver megy ezzel, vannak még UP1.8-asok is. (Utóbbi nem enged fel HSFX moddal)

PhantomAss
igazából az érdekelne, amit Galiba is kérdez, hogy ugye volt ez az UImod ami tartalmazott mindent és volt benne 6dof+sound mod, de ez nem mûködött 409-cel
most meg szinte minden szerver 409-es, és hiányzik a mod😊
láttam, hogy van mindenféle HSFX meg UI1.2, meg ultrapack, de én már nemtom követni

GOOBY, pls