IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Zlad
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
még most is röhögök. a Kozel majdnem hamarabb kijött mint kellett volna
Mit össze nem dolgozhattak ezzel... mire el tudták adni<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.pcpilot.hu
Az X52-esem pont ezt csinálja.
A játék indítása elõtt ki kell húzni az USB-bõl és vissza kell dugni.
A pedált is...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
"I is more stronger than Darth Weber"
<#duma>#duma><#falbav>#falbav>
Kész vagyok tõle😊))
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
És pl sörözni nem is olyan rossz eme dallamokra😄
(Saját felelõsségre haza is jöttem)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
mi ez a sz@r? nem bírok majd aludni 😊)
zsír új peccs, de nemmegy 😞
egyesével sem
de majd még a 4.1-et megpróbálom, most nem mûködik a torrent
GOOBY, pls
Ha felteszem a skinpatchet elindul a játék, mert jelenleg nem indul el, amikor rákattintokhomokóra lesz az egér úgy 2-3 mp-ig aztán semmi.
De elvileg a 4.0-ának önmagában is indulnia kéne. <#schmoll2>#schmoll2>
viszont 4.1 update-t nem találok
a verzió nálam 2.3.1.132
csak 95 %-ig megy
ha mindent deaktiválok akkor mxik az alap 4.09m
<#nemtudom>#nemtudom>
GOOBY, pls

(figyelj, hogy milyen játék-könyvtárat adsz meg a HSF-x telepítõnek)
1. (lehetõleg mod-mentes) Il-2-t 4.09m-re patchelni (nem béta, hanem végleges).
2. Erre a HSFX 4.0. A fenn lévõ modokat elõtte törli elvileg, de jobb ha te törlöd, vagy tiszta játékra rakod. Próbáld is ki, a JSGME.exe-vel akiváld a history sfx modot, és indítsd el a játékot.
3. HSFX 4.1 update. Megint a JSGME.exe-vel aktiválni, ha nincs bekapcsolva a history sfx mod.
Ha van TrackIR vagy FreeTrack, akkor a 6DOF mod és a History SFX aktiválálási sorrendje fontos, de nem emlékszem mi volt. Ha nem megy a 6DOF, próbáld ellenekezõ sorrenben aktiválni õket.
Leszedtem mégeygszer msot jött le megpróbálom újra.
akármit aktiválok, 95%-nál fagy
nemtek mûködik rendesen?
a stock 4.09m az a visszaállító ugye? azzal nincs gond
GOOBY, pls
rendesn mûködik is, viszont a 4.09m nem akar felröppenni.
Leszedtem a 4.09m pathcet és askienekt is de egyiket se engedi feltenni.
Oylat ír ki hogy frissítsek valamit, illetve valamelyik skin a listában piros színû lesz, valószínûleg az lehet a baj.
Van benne egy mod aktivátor / deaktivátor (JSGME a neve, érdemes kitenni az asztalra), azt indítva 19 mod közül választhatsz.
Köztük van a "stock 4.09m" nevû is, ezt aktiválva / deaktiválva ki- és bekapcsolhatod a modot.
most meg szinte minden szerver 409-es, és hiányzik a mod😊
láttam, hogy van mindenféle HSFX meg UI1.2, meg ultrapack, de én már nemtom követni
GOOBY, pls