IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • mijki
    Igazad van Szepy, ha tényleg 6 évig fejlesztették, akkor SOKKAL JOBBNAK KÉNE LENNIE, nem ilyen szar átrepülők a roncson, úgyse ér semmit szarságon. Ennyit a nagy realisztikáról amit mondtak, meg hasonló. Szerintem az sokkal hangulatosabb lenne, ha a lelőtt gépek roncsai, még simán megtudnának sebesíteni, sőt: akár megölni. De nem, ami leszakadt az már nem tárgy, csak puszta "szellem" alkatrészek. Kár hogy ennyit tudtak.

A tűz effect meg, a World In Conflict nevű gémbe(2007), vagy Call of Duty 4(2007) és még sokáig lehetne sorolni az olyan játékok sorát, melyben szebb a tűz effect. Ma már az ember olyan tűz effectet vár, mint BF: BC2-é, vagy annál egy kicsit gyengébbet. Már 2011 van! Nem szabadna (főleg ahogy mondtátok 6 év fejlesztés után) ilyen legyen, ilyen szar... Az IL-2 1946-nak is szebb a tűz effectje.(csak tűz, nem a füst) Ráadásul az UP-s Il-2-nek meg mérföldekkel jobb. De ez van. Ezt kell szeretni.

Amit Mester felhozott, a radar vezérlésű AA-k, hát már nem azért, de szerintem 6 év alatt simán belefért volna egy kezelőszemélyzet hozzá. Nem hiszem, hogy akkora meló. Nem hozzám kell mérni, mivel én nem értek a 3D modellezéshez, de aki ismeri az ilyet, az összedobja az embereket, pár óra, max. egy hét alatt.

Ezektől a hibáktól eltekintve(és még kitudja hány van), megveszem már azon a napon amikor megjelenik, s remélem nem fogok csalódni benne...