IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Bocs mindenki de ilyet nem leeht szó nélkül hagyni:
"Skacok, milyen file-nevekre keressek rá DC-n?"
Nem tartom hülye kérdésnek.
válasz erre: "mit akarsz letölteni?"
Reagálás: "Szerinted? Mivel ez az IL-2 topic gondoltam egyértelmű, hogy az IL-2-őt."
Ezt se tartom hülyeségnek.
"Fb? Aep?"
Azért van a topic, hogy az ilyeneket le tudjam tisztázni.
"Szóval a FB tartalmazza az alap játékot plusz az FB kiegészjtőt?"
Ez se hülyeség ezt is jobb letisztázni, mivel gondolom te se úgy kezdted, hogy mindent alapból tudtál...
"Meg miért nem maradnak meg a beállításaim?"
Ismét csak olyan kérdés amit nem találtam meg sehol máshol és hol érdeklődjek ha nem itt?
"Látom a hiv oldalon, hogy van 1.22. Szóval ahhoz nem kel törés?"
A Sacred óta ezt a kérdést fel kell tenni mert már előfordult, hogy nem volt peccshez törés és ha felrakod akkor nem működik.
"Mellesleg ugye a kiegészítő csak hozzáad a gaméhoz, de a régi küldiket ugyanúgy meg lehet csinálni?"
Első hülye kérdés, de az arány még nagyon messze van attól, hogy "Amiota megjelentel a topicban csak hulyebbenel hulyebb kerdeseket teszel fel..."
Ezután kérdeztem, hogy ki tud ajánlani megbízható joy-t. Ez hülye kérdés? Nem hiszem...
Érdekelt van egy folyamatosan felt levő magyar szerver. Ez is miért hülye kérdés?
Érdekelt van egy amgyar század és hogy melyikben tanítanak...
Beraktam egy poén képet egy videóból. Feltettem egy hülyeségnek szánt kérdést szóval mivel alapból hülyeségnek szántam fölös belekötni.
Szóval tudakozódj egy témában mielőtt beleszólsz. :PPP