IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lysandus
    Vietnamban talán bevált. Bár meg kell, hogy jegyezzem, a Vietnami Néphadsereg "nagy győzelemmel" zárult offenzívái minimum 10-szeres veszteséget jelentettek a vietkongnak, de volt amikor 50-szerest. Nem hiszem, hogy a vietnámiak lecserélhették az AK-át M-16-osra. Egyébként az M-16-os hibáját, amire utalsz (eltömődés) már a vietnami háború alatt javították.

Egyébként a távolsági lövöldözésre lett volna a PKM géppuska, erről írtam, hogy pontatlan. Végig az volt a benyomásom, hogy egy jó és pontos puskacső végére odabiggyesztettek egy géppuska mechanizmust, teljesen átgondolatlanul. Tulajdonképpen pontlövésre volt alkalmas, de sorozatlövésnél nagyon elmászott a cső, túl nagy volt a szórása. És géppuskánál nincs egyes lövés. Háromszáz méterig nem jelent gondot, hogy "csak" az első lövés talál egy célt, a többi mellé megy. De 300 méteren túl már van amikor helyesbíteni kell (oldalszél például), és nem ártana, hogy ha a sorozat második vagy többedik lövedéke is az elsőhöz hasonló röppályán repülne.

Egy jó géppuskával csodát lehet művelni, valahogy így:

MG 42

Mondjuk én géppuskával soha nem lőttem 3 lábú állványról. Állítólag volt a PKM-hez ilyen is... :-)