IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Ó, sorkatonaként lőtéren én is kiválót lőttem vele, de ha nem tudod letámasztani rendesen, akkor szór az össze vissza. Jó példa még az M14. Egyik kedvencem, nagyon tetszik mint fegyver, mesterlövész fegyvernek a mai napig használják, de gyalogsági rohampuskaként (vagy minek nevezték vietnámban) nem vált be. Most nem akarom elvenni a Discovery kenyerét kiselőadással, de a fegyvercső és a válltámasz nem egy vonalban van, ezért emli a csövet, minden hasonló fegyver sorozatlövésnél. Mint az m14, Ak, és társaik (nagyobb űrméret miatt a visszarúgás is nagyobb).

Amikor ez egri mélységi felderítők kaptak először magyarországon M4-eseket, akkor is viccesen azzal indokolták, hogy jó jó az AK, de ők nem tudnak sok lőszert vinni magukkal, ezért fontos 1 lövés, 1 találat :) Hogy mennyire vált be nekik, arról már nem olvastam :)