IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Nesu
    Félig off :
    Végül is ,ha én valamit újként akarok eladni és azt akarom mondani hogy én találtam ki és tudatomban van a létezése egy életképes példánynak ami 1939 -ben már létezik és én csak 1941 május 9. -én bírom repülésre emellett iszonyatos nagy a hasonlóság a két gép között ,akkor olyasvalamit teszek mint Kalasnyikov .Szóval a már létező életképes bizonyított ,forgótolózárat beillesztem egy automata rendszerbe egyszerűsítem és kombinálom a tűzváltó és biztosító karokat ,majd a létező legnagyobb butaságot elkövetem egész életemben :azt ,hogy a katonaim közel 90 % -ban jobbkezes fegyverét ,átalakítom balkezes fegyverré ,ami ezt a fejlesztést egy tömeggyilkos ,terroristák által közkedvelt és egyébiránt alkalmatlannak bizonyuló vasdarabbá alakitok .A Kommunizmus legelismertebb szakeberévé valók úgy ,hogy a góré aki jóváhagyta az maga Stalin kollega .
    Emellett mint ahogy semmit sem így ezt sem saját kútfőből szedték .
    P47 Thunderbolt A Thunderbolt jelentését mindenki tudja "Villámcsapás"
    Az Ezüstnyil jelentését pedig úgy szint .Egyébiránt nincs semmi közös csak annyi ,hogy tudat alatt párhuzamot tudunk húzni a két jelentés között ,mint ,hogy mind kettő irányt mutat és ezüst színűnek lehet vélni .
    Ez viszont az én véleményem .

Köszönöm a figyelmet !
    Tisztelettel
    Nesu