IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
esetleg Rammstein: Sonne?
az olyan melankólikus kicsit de ütős
Romeo One:
alapból 100pontot kapsz egy lelőtt gépért, illetve annyiszor 100 ahány motorja van (pl egy négymotorosért 400)
de:
ez csak akkor igaz ha te lőtted le egyedül, illetve ahogy én tapasztalom akkor, ha te találod el utoljára (nem ugyanaz!)
ezért van a sok vérpistike, akik az égő gépbe is még belelőnek egyet mert így ő kapja a pontot
aztán függ attól is, hogy lelövés után mi lesz veled: ha hazaérsz a géppel, illetve saját terület felett kiugrasz, akkor egy bizonyos százalékát kapod a pontnak
ha pl egymásba ütköztök a levegőben, az kapja a pontot akinek a gépe később csapódik a földbe :)
viszont egy "bugot" megfigyeltem (illetve nem tudom hogy ez bug- e vagy feature): ha egy baráti gép hátulról nekem jön a földön (de lehet a levegőben is) akkor én kapok -300 pontot
ez elég idegesítő