IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
istikovacs76 #35755 Sziasztok !
Megpróbálétam feltenni a Snyo által linklet jet era modot. Okos fejemmel nem csináltam biztosnági mentést a fájlokról, nem is indult el. Gondoltam sebaj, újrarakom az il2-t. Szépen leszedtem.
Mikor újraraktam a sima 1946-ot, megnézném, hogy megy-e. (ez egyfajta perverzióm, a sok patch miatt, így legalább tudom, hogy jól fel lett e rakva.)
Szóval elindítom a sima 1976-ot (4.07), de azt írja ki, hogy v 4.10.1. Hát, ezt nem értem. Pedig mikor leszedtem az IL-2-t, utána még az ubisoft mappát is kitörölte, nehogy maradjon benne valami sz.r dolog.
Eddig xp-vel semmi gond nem volt, mikor újra kellett rakni, de itt a win7-nél nem is tudom, hogy honnan kellene még kitörölni a dolgait. (lévén megint ujratalapítaném)
A program files x86-ban volt az ubisoft mappa azt kiszedtem. De, hová teszi még a win7 a dolgokat? Volt már valakinek hasonló, vagy van ötletetek?