IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Egy szónak is 100 a vége.
    Aki már hosszú ideje komolyan foglalkozik az Il2 vel ,annak hiányoznak a szimulátoros beállítások.Régen emlékszem még lehetett a 109 es prop pitch -ével játszani,volt is sírás rívás a piros kollégáktól:) Mert ezek nélkül ez (már többször leírtam) nem más mint egy repülős Quek. Tudom ezzel sokan nem értenek egyet de nekem ez a véleményem.Maga az Il2 egyedül taktikailag nyújt jó szimulációt,de ez meg nem a program érdeme,hanem a felhasználóké.
    Ha nem lenne továbblépés a COD ban akkor nem is lenne értelme kiadni,hiszen a "csak " látvány beli különbségekért értelmetlen a hosszú fejlesztési idő. Látványban ott a Wings of Prey .
    Így is sokan maradnak majd az IL2 nél gyanítom,hiszen a megnövekedett gépigény ,az egy had színtérre,időszakra korlátozódott esemény nem mindenkinek fog bejönni.