IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Nagyon nem értek egyet veled. Pont az az érdekesség,hogy nem ész nélkül repkedni,mert jön a refly aszt annyi. Igen is vigyázni a gépre magadra,no meg nem mindegy mikorra érsz vissza a harcba. Kell az a procedúra főleg ha szimnek nevezzük. Eleve nem is sok idő,hiszen bekonfigolod és előbb utóbb fejből megtanulod,szerintem nem lesz egy perc.
    Warokra pedig az menjen aki tud felszállni,én azt mondom:) Én pont ezért nem is megyek felé,mert a sok idióta miatt 2-3 x újra indulás,addig lelövök egy rakat gépet( vagy engem lőnek).És hála az égnek ha jók lesznek a távolságok belőve ,akkor megszűnnek az 50-25 % benyák. Az se volt az életben,teli csavarták és menjél.
    Én nagyon remélem,hogy csak a komoly úriemberek fognak vele fullreálban játszani egyébként.
    A sok gyökér natzi-zó ból kezd elegem lenni pl.