IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ez elég biztosan ki fog derülni. Nekem 6 magos Phenom II van a gépemben 8GB DDR2 rammal, EN9800GT kártyával (na ja, elsősorban melóra van a gép). Ha proci és memória viszi a terhet (és ha normálisan leprogramozták több szálon futásra) akkor menni fog rendesen, ha nem, akkor videokártya kevés.
De nekem az az érzésem - így elnézve a képeket - hogy ezen főleg geometriát kell számolni, és iszonyatosan sok, nagy felbontású textúrát kezelni. Olyan effekt, ami számolás igényes lenne - a dinamikus fény árnyékon kívül - nem látok. Nincs volumetric fog (amivel esélytelenül próbálkoztak már il2-ben is), Postprocess effektek, Cinematic effects (dinamikus fóksuz, motion blur, film grain), különleges fénytörések, fényszóródások (visszaverődés pl elszínezze a mellette lévő felületet is pl), domború üveg torzítsa a mögötte lévő dolgokat, bump és displacement map-ok (textúra mapok alapján modell geometria módosítást számolni). Msot hirtelen ennyi jutott eszembe, de biztos van még pár. Szal ezekből nem látni semmit. Igényesen, és részletesen feltuningolt il-2, nekem ez az érzésem, amikor a képeket látom.
Ez persze a grafikai rész, a szimulátor rész, a mögöttes számolások azokról volt szó, 10x-20x több sorból áll a kód, amivel a fizikát, repmodellt, sérüléseket számolja, AI inteligenciáját számolja, de ennek nincs köze a vidkártyához, ez procit terheli, ezért sem gondolom, hogy erős kártya - gyenge proci jobban vinné, mint fordítva.