IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szekelyland
Hát ezek a gépek + a koreai félsziget lassan fél éve letölthetõ az AAA -tól, nomeg a Mig15, Sabre és az F9F Panther is, egyszóval lehet csinálni egy jó kis koreai kampányt

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Nem semmi. Ahogy néztem a videó alapja az il2 (domborzat, fák, jármûvek), csak a gépek újak. Ha így megy eljutunk oda hogy mai gépekkel tudunk repülni.. csak kicsit nagyobb map kell majd <#nyes>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

acidrain
Ja-ja! Jó kérdés!

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca
Milyen a videó kártyád?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

proway
Szted nem ezt próbáltam meg elõször?! de maradt minden ugyanolyan trá**a...

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Her Laca

A FAQ 25.pontjában megtalálod a kérdésedre a válaszokat.
Pirossal a fejlécen!!!!

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

proway
hi. mit kell állítani ahoz hogy szép legyen a grafika? :S mert játékon belül minden maxra van húzva de nem szép...gépem pedig bírná? config iniben kellene? de ott is mit?

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

szekelyland
Nem propelleres, de il2,és ... és bexarás.... :
Itt kel bexarni....

HD-be is megy... érdemes....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

42nd Intruder
Hát tulajdonképpen most minden szól egyszerre, szóval zavaró... 1.1.1-ben ez csak akkor jelentkezett ha a FW-190-es valamelyik változatával roptam a levegõt, most mondjuk csak a BF-109-est néztem de zavaró 😞

Ez nekem régebben is jelentkezett, amikor nem az alaplapi, hanem egy Genius hangkártyát használtam.
Nem feltétlenül hátrányos, mert olyankor hallod meg a másik gépet, amikor látótávolságba ér.
Meg azt is lehet hallani, hogy mikor indul be a légósziréna az ellenséges reptéren a közeledésedkor.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

42nd Intruder
UI 1.2 alatt másnak is olyan fosch a hang mint nekem? Értem ezalatt azt, ha van a küldetésben ellenséges gép akkor a saját gép hangja melett még 1-2-3 másik gép hangját is lehet hallani folyamatosan, meg ilyen aprócska bugok...

Nesu
Bocs ,ha már volt

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

acidrain
Ezt olvasd el----> HyperLobby Manual

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

proway
Nem szóltam😄 csak mire kellene rakni a pöttyöt? mer 1946 van meg és ha az FB rakom ott nem talál semmit ha sima IL-2-re akkor meg nem találja az .exe-t :S

proway
Hali. HyperLobbyra hogy lehet regelni? mer oldalon azt írja hogy az a modul nem aktív.... :S

Az 1943-asból is.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Srácok, a Pumák oldaláról letölthetõ néhány szám a "Magyar Szárnyak" 1939-es és 1944-es évfolyamából.
Félelmetesen jók, nem szabad kihagyni!

PhantomAss
MEGOLDOTTAM 😄DD
pffff megyek aludni

GOOBY, pls

PhantomAss
😊 csak munkahelyi gép
de jó lenne ha be tudnám lõni a gammát 😮)
te úgyis nagy buherátor vagy, segíthetnél 😊

GOOBY, pls

azérvan mer folyton a gépet fejleszted..<#smile>

Ha rookie-ra állítod a bombázót akkor annyira nem lõnek, hogy az már majdnem empty loadout... 😊

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

PhantomAss
no, csak hogy értsük egymást:
kb 6 éve játszom ezzel a játékkal, nem vagyok teljesen kezdõ 😊
sosem okozott problémát widescreenben futtatni, másik laptopon is meg tudtam oldani, de most kifogott rajtam
tudom hogyan kell a conf.ini-t kezelni, minden sorát ismerem szinte, de most nem segít, ezért kérdeztem, hogy hátha vki találkozott már ezzel a problémával, talán a catalist control centerben kellene vmit állítani, talán csak egy pipán múlik az egész, ami elkerülte a figyelmemet, vagy nemtom, ilyesmire gondoltam
az igaz hogy én sem fogalmaztam meg pontosan az elsõ kérdésben hogy mi is a bajom 😮)
de köszönöm a hozzászólásokat és a segíteni akarást!
a laptop amúgy amd proci ati hd4570 kártyával, féltem is hogy szívni fogok vele😞

GOOBY, pls

Willenbrock
A BoB2:Wings of Victory már multiban is játszható.Sky Defender címen kapható ez a változat,multizott már vele valaki?

42nd Intruder
Oks, elvileg a letöltött fájlok közül valamelyik hibás, amiatt csinálja. Megvan melyik most szedem újra le.

Ha beállítottad a conf.init, akkor már utána ne piszkáld a játékban a hardwar setupot. Mert akkor elállítódik vissza. Ha Open-GL-ben állítottad a conf.init, akkor maradjon is úgy, ha Dx-ben, akkor úgy. Tehát a conf.ini fájl szerkesztése után a játékban nem piszkáljuk a felbontást. Ott nem fogja kiírni, hogy 1680x1050, vagy mást, csak az 1024x768 marad. De ha elindítod a játékot, akkor két fekete csik lesz a nyitóképernyõn, a játékban viszont a kör, az már karika alaku. Értve?<#taps>

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Nekem is volt ilyen problémám a laptop miatt. Én simán kijelöltem azt az ablakot amiben futott, aztán rányomtam egy "Alt + Enter"-t és vidáman megy azóta is full screenben 😊

szekelyland
akkor csak a sturmovik stab segít, valahol lennebb a topicban megvan a linkje, asszem Laca linkelte be

PhantomAss
ok, de nem megy...nálam semmit nem csinál
a widescreengamingot néztem legelõször, ott is ezt írják, de valamiért nem megy nálam
na mindegy, majd vmit kitalálok
köszi azért

GOOBY, pls

A confiini-ben kell átállítani az width-et és a heightet. De már látom, székelyland leírta. Nekem a laptopon kellett, 1280*800-ra.
szekelyland
Nalad
Width=1366
height=768
blablabla
blablabla
SaveAspect=0
stbb

vagy pedig copy paste tõlem a lenti sorokat majd kijavítod a te értékedre

szekelyland
figyu nalam:

width=1650
height=1050
ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=0
EnableClose=0
SaveAspect=0
Use3Renders=0

PhantomAss
aconf.ini bûvölés nem megy, marad ablakban a game, megpróbálon a stabot
köszi

GOOBY, pls

42nd Intruder
Jah igen és kb 60-70%-nál meg is áll a betöltés 😞

42nd Intruder
Emberek, az mitõl van, hogy az AAA 1.2 install végén azt írja ki, hogy: "Some installation files are corrupt. Please download a fresh copy and retry the installation"? Most akkor az a baja, hogy az 1946 biztonsági másloatról lett felrakva? Vagy én csesztem el valamit? 😊

szekelyland
conf.ini -ben beaalitod, majd ugyanott a saveaspect-et 0 ra allitod, v pedig megkeresed az il2stab progit

PhantomAss
srácok, 1366x768 felbontáshoz mit kell beállítanom hogy széthúzza a képet?

GOOBY, pls

az az ai butasága. de nem lehet azt megcsinálni, hogy bombát visznek és nincs lövész egyszerre.
Hát nemtom, de a hátsó lövészek nem nagyon lõdöztek egyikre sem..

PhantomAss
starring: 606. Vogel
nem is tudtem hogy Vogel átállt a másik oldalra 😊

GOOBY, pls

az a 4x500as a hasukon nekem nem éppen tûnik empty loadoutnak.. 😛
Ghost riders in the sky. én ezt jhonny cash elõadásában ismerem, de kimilió feldolgozása van 😊
Bírom ezeket az angol "hõsöket" akik Empty loadout-os Heinkeleket lõnek vigyorogva 😊

Amúgy a pilóták animációja király!

Zpogi
Este 6-ig dolgoztam,aztán a BoB szerón találtam vígaszt egy pohár cola mellett(sajnos)... De majd valamikor tényleg összeülhetnénk.

http://www.youtube.com/watch?v=PPqSU_aa0Ts

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Hali valaki ismeri a zenét?
Megköszönném. Én ugyan ismerem, de nem jut eszembe a cím sem az elõadó.

Ha érdekel benneteket nekem jó volt ma este <#nyes>

Ti merre jártatok? ? 😄

rudanjoe
gyertek Flash koncertre cöxpontba - petõfi híd pesti hídfõnél...

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

Melyik mod switcert használjátok a 4.08m, és a 4.09m, illetve 4.09bm1 közötti váltogatáshoz?
Zpogi
Sziasztok!
Akkor lesz este valami vagy nem?

ebben a játékban sok minden nem úgy történik ahogy a valóságban szokott/volt...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb