IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
A FAQ 25.pontjában megtalálod a kérdésedre a válaszokat.
Pirossal a fejlécen!!!!
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Nem feltétlenül hátrányos, mert olyankor hallod meg a másik gépet, amikor látótávolságba ér.
Meg azt is lehet hallani, hogy mikor indul be a légósziréna az ellenséges reptéren a közeledésedkor.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Félelmetesen jók, nem szabad kihagyni!
de jó lenne ha be tudnám lõni a gammát 😮)
te úgyis nagy buherátor vagy, segíthetnél 😊
GOOBY, pls
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
kb 6 éve játszom ezzel a játékkal, nem vagyok teljesen kezdõ 😊
sosem okozott problémát widescreenben futtatni, másik laptopon is meg tudtam oldani, de most kifogott rajtam
tudom hogyan kell a conf.ini-t kezelni, minden sorát ismerem szinte, de most nem segít, ezért kérdeztem, hogy hátha vki találkozott már ezzel a problémával, talán a catalist control centerben kellene vmit állítani, talán csak egy pipán múlik az egész, ami elkerülte a figyelmemet, vagy nemtom, ilyesmire gondoltam
az igaz hogy én sem fogalmaztam meg pontosan az elsõ kérdésben hogy mi is a bajom 😮)
de köszönöm a hozzászólásokat és a segíteni akarást!
a laptop amúgy amd proci ati hd4570 kártyával, féltem is hogy szívni fogok vele😞
GOOBY, pls
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
a widescreengamingot néztem legelõször, ott is ezt írják, de valamiért nem megy nálam
na mindegy, majd vmit kitalálok
köszi azért
GOOBY, pls
Width=1366
height=768
blablabla
blablabla
SaveAspect=0
stbb
vagy pedig copy paste tõlem a lenti sorokat majd kijavítod a te értékedre
width=1650
height=1050
ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=0
EnableClose=0
SaveAspect=0
Use3Renders=0
Amúgy a pilóták animációja király!
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Megköszönném. Én ugyan ismerem, de nem jut eszembe a cím sem az elõadó.
Ti merre jártatok? ? 😄
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb