IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
messerharcos #35292 Kellemesen csalódtam ismét az re-2000-ben. Spit vs 109-en afrika, elindulok egy messával, emelkedek 5k-ig, erre megcsap egy spit 7k-ról, és lekap. Azt mondom, fracnak repülök enyit, megyek a közeli, levegőből indulós pontról vmi olasz szutyokkal. Ugy is lett, re-2000-rel indulok nem sok bizalommal. lelőttem 6 gépet, és egyszer sem lőttek le vele. Csak 2-szer összetörtem magam leszállásnál, szégyen, de nem érzem valahogy a leszállást ezzel a géppel. 2 spitet, 3 wildcatet lekaptam, és egy p-40-et állómotorúra lőttem, de azt lenyulták. A két kiskalával amire lövök az füstöl, ki is gyulad, ki is lyukad, el is törik, hatékony:D
Lefordulja a spitit és még sztem a wildcatet is megszorongattja, nekem legalábbis megszoritotta. Nagyon jó kis gép ez:)
Megkell vele tanulnom jól leszálni meg nem ártana tudni melyik műszer mire való, és használható madár lesz:D
És nem utolsósorban formás, szép magyar vonatkozású gép:) Aztán csak lehet áldott nagy szerencsém volt