IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
85 től másfél év. Igazán eseménydús időszak volt , részt vettem az ismerd meg kis hazánkat mozgalomban.
Adiliget 1 hét kb,Sopron 3 hónap,vissza Adiliget építő század 1 hónap panelgyár ,ott a civil darust megkergettem egy kétméteres pajszerral ,erre leküldtek Zalaegerszegre,két hét semmittevés majd irány Magyarszombatfa(asszem a legmesszebb levő pont Budapesttől) ,majd Nemesmedves,ja voltam még Mukkon,Őriszentpéter,egy kis időre Körmend(oda eleve be se akartak engedni,majd elküldtek kocsmába még pénzt is adtak) volt még Csorna ,Szentgothárd. És vissza Magyarszombatfa pár hónap,ahonnan leszerelni Körmendre mentünk ,de azt nem mesélném el ott több tiszt sírógörcsöt kapott.
Bitang egy rossz katona voltam azt meg kell hagyni. 2 alkalommal voltam szabin a másfél év alatt,de jó buli volt.