IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Fürtös
    2003 juni 2004 február Szlabadszállás majd utánna Kecskemét mh 59 Őrszázad.
    Igaz csak 6 hónap de bőven elég volt 4x tudtam csak eltávra jönni.
    Viszont lövészeten nem 8 db lőszert meg 2 db gránátot kaptunk:D
    Sapka le megborították lőszerrel és tárazhattunk.
    Nagyon szigorúan vették a dolgokat,de mellé nagyon normális tisztjeink voltak.Egy srácot az első szolgálatában bevarták 3 hónapra, mikor visszajött azt mondta a petőfiben sokkal lazább volt az élete:D

Ja javítóműhelyes is voltam 3 napig,megtudták valahonnan ,hogy autovillamosságot végeztem és behivattott valami műszakis ezredes,aki leordította a fejemet,hogy mit keresek én az őrszázadban mikor az egész hadseregben alig van villamossági szerelő???Levezényeltek műhelyre,ott 2 nap alatt megoldottam 2 heti melót,meg leoktattam valami zászlóst mert az ural első híd csuklójába beszakadt egy csavar,ott hüledeztek,hogy ki kell szerelni a hidat alólla meg furni faragni...
    Bemásztam alá berángattam a co hegesztőt a tuloldalon kint lévő menetre ráhegesztettem egy anyát és szépen kitekertem:D Este szóltak,hogy többet nem kell menni...
    Mondjuk utána mindig nekem kellett éjszaka gyujtást állítani az uaz on mert annyira szarul ment hogy nem tudtunk járőrbe menni:D
    7x voltam sorozáson,mert mindig kerestem valami kifogást aztán az utolsón csak be kellett vonulnom,de nem bántam meg!
    Azt a 6 hónapot simán kötelezővé tenném mindenkinek,de minimum egy 3 hónapos alapkiképzést.
    Bocs ez kicsit hosszú lett de nekem nagyon nagy élmény volt az az időszak.