IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
@PhantomAss:
G940 ügyben ... mindjárt linkelek egy postot ...
Szóval a G940-nek elég sok nyűgje van, de nem bántam meg a vásárlását :)
Mielőtt rátérek a dolgokra: Sajnos a gameportos dolgok nem működnek 64 bit alatt ... irgalmatlanul sok jó dolgot olvastam az MSFFB joyokról, de ha megszűnik az XP támogatás a játékok részéről akkor bukta lesz ...
Első szó a G940-ről. Ha tényleg venni szeretnél, 50k környékén, akkor menj át ide:
Szimulátor Cockpit Topik
Kifli kollégának van 35%-os kedvezményre jogosító logitech kuponja, azzal most vadiúj G940-est kapsz garival 5x ezerért ...
Szóval itt egy rövidebb szösszenet a G940-ről tőlem ROF topikból:
RoF topikos leírás
Valamint olvastam hogy a Pumák közül többnek is van, ők biztos több dolgot tudnak elmondani Il2 viszonylatban a joyról.
Pár szóban a lényeg: X52 Pro-ról és Saitek Pedálokól váltottam, és qrvára nem bántam meg ... van pár idegesítő bug (Reversal bug pl, bár ez az irányoknál már megoldott, azért a többi potinál még megvan ...) de együtt lehet velük élni. (Igazság szerint, ha nem tudtam volna róluk, lehet észre sem veszem némelyiket ...)
FFB szempontból hosszú távon gyakorlatilag nincs alternatíva ...
A SW jó, használható, de elvileg készül az új változat ami büntetni fog (fejlett makrózás, stb ...)
Firmware-t toldozzák - foltozzák, remélem rendberakják mire jön a CoD ...
Jelenleg is tökéletesen használható (amatőr szinten, lehet egy profit zavarnának a hibái, engem nem nagyon ...), van pár nyűgje, de 50k körül az osztott gázkar, az FFB, valamint a pedál együtt az nem is olyan vészes (Ha azt nézzük hogy újonnan az X-52 és a pedál is 22k körül van ...)
Sokmindent leírtam öszevissza ... Olvasgasd el, és ha bármi kérdésed van, azt várom :)