IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Egy évig volt meg, de most egy ismert hiba miatt visszavittem garanciába. A bolt hibája miatt 1 hónapot ültek rajta, így nem vártam tovább, visszakértem a pénzt.

Ár/érték/tudás arányban én kiválónak tartom! Vannak kisebb hibái, de a garanciális ügyintézés ( közvetlen a loginál ) páratlan.

Nálam az a hiba jelentkezett, hogy a gázkar mozgatásakor a gázkaron lévő R1, R2 tengely ugrált. Ez valami összeszerelési hiba miatt van, és szó nélkül cserélik.

IL-2 alatt volt olyan hiba, hogy, ha 100%-ra feltoltad a gázkart, és hirtelen visszavetted, akkor 7-8%-t is visszaugrott, de ezt az utolsó firmware-l elvileg javították.

Amit hiányolok róla:

- állítható csuklótámasz
    - a trimm tengelyekhez érezhető középállás

Összességében én nagyon megszerettem... az FFB pedig egyszerűen fantasztikus repülési élményt ad... ha jól be van lőve, tökéletesen érezni, hogy mikor közeledik az átesés... már meg is rendeltem a következőt! :)