IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Mért nem csinálsz egyet?
Rém egyszerû. Ha van egy nem használt egyszerû joy od . Maga a szerkezet nem egy bonyolult,egy aluminiumból egy nap alatt összerakja az ember.
Max a lábtartó rész igényel egy csöpp fantáziát,de szerintem az sem egy ördöngösség.
És még közben jól is szórakozik az ember😊
Van itt nekem a padláson egy saitek valami,mindjárt meg is nézem mit lehet összeeszkábálni belõle.Végül is az elektronika a lényeg meg a poti,ha az jó akkor nem lehet baj.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

galimatika
Uh, tényleg. Még nem hatott a kávé<#zavart1>
Szelektív a látásom koffein nélkül<#idiota>

Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.

galimatika
Jut eszembe! beállítottam ezt az anizotropikus szûrést és további látványos változáson ment keresztül az IL2-m. Radikálisan érezhetõ a különbség. gyárilag 2x-re volt állítva. most 16x-an fut és bámulatosan kiélesedtek a távoli objektumok. (Nvidia9800GTX)

Her Laca
Nettóba😊)) 31 az a 25😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

galimatika
Itt 25 körül írják.

galimatika
...és elégedett vagy vele? Szerintem én elõször egy ocsóbbal kezdek. Nekem a Saitek is tettszik, bár a CH kétségtelenül masszívabbnak tûnik, de ha ez is olyan mint az X52, akkor nem lesz gond.

Her Laca
Banyek😊 Melyik MM be jársz? Én 35 alatt nem láttam.

Saiteket 20k-ért vettem a MM-ban.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
De lehet itthon is kapni ,múltkor láttam ,valami pilóta bóltban.

pedálba jobb a CH, de drágább is, Magyarban nem is forgalmazzák tudtommal

Her Laca
Melyiket ajánlod?
A CH pedálja nekem meggyõzõbbnek tûnik,mint a saitek é de igazság szerint fogalmam sincs jobb e az egyik a másiknál.

Sanyo
Sokkal finomabb a pedállal lépni, mint kitekerni a joy nyakát. Az ember önkéntelenül is csavarja a botot forduló közben, a pedált meg csak finoman lépni kell, belerúgni ha felszálláskor ki akar törni, stb. 😊 Egy álom.

www.pcpilot.hu

Her Laca
Na látod😊 Minden problémára van megoldás,ha más nem hát az idõ megoldja😄

LeonSilver
Felraktam ezt az AAA izét és most teljesen tökéletes a HardwareShaders !

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Hát ja bírja az biztos. Én példáúl szórakoztam offline kampányokkal a p40-el és mindíg meglepõdtem ha lyukat vettem észre a szárnyán, mert hogy nem éreztem meg az biztos.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

acidrain
Hát srácok gondotam gyakorolok egy kicsit, beállítottam magam ellen 4 P40-et csak úgy kezdésnek a QMB-ben.
Ráfordulok egy egyikre olyan 3000-rõl, mögé megyek, ott virít a célkereszt közepén, a G2-es összes csövébõl tûz, de csak egy rövid sorozat.
A jobb szárnyból láng csap ki, rettentõ fekete füst kíséretében. Elhúzok mellette, a szárnyon öklömnyi lyukak. Nah, gondolom magamban ennek annyi, megyek a többi után. Erre a nyavajás még 5 perc után is vígan repked, mintha misem történt volna.
Mibõl van az a gép?

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

LeonSilver
Hát nem sok magánélete lehet az biztos.
Én régebben "csak" Italeriket raktam / festettem de az sem volt sétagalopp.Pedig ott minden készen van ( nagyjából ).

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Emlékeim szerint végtelen türelem és aprólékosság kell hozzá. Fel is hagytam a modellezéssel. <#buck>
galimatika
Baszki!!!! De hogy a gyíkban tudnak ilyen részletességgel összerakni modelleket. Az elsõ fél percben azt hittem igazi.

galimatika
Két év egy londoni korház konyhályán és te is bármit lefordítassz. Gondoltam itt illendõbb a magyar.

Her Laca
Meggyõztél😊
No meg Maggi hozzászólása a dongók fórumán. 😄 Na nem mintha a te véleményed kevesebbet nyomna a latba😄D

Ha van, használod... 😊

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Leesett az állam oszt úgy is maradt.
A puma fórumon találtam ,de ezt nektek is látni kell.

Galiba, az aláírásodat Te fordítottad le angolról magyarra, vagy a google mindent lefordító programja? 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Her Laca
Én ezt tudom,de õszintén mond meg hányszor használod az oldalkormányt a célzáshoz.
Mert én nem nagyon,bár lehet pont a legyezõ efektus miatt. Pedállal lehet nem ennyire zavaró. No majd ha Galiba vesz egyet ,kipróbálom.

Finomabb a legyezõ irányú mozgás kontrollálása. Ergo a célzás is, ebben a tartományban.
De azért eltelik egy kis idõ, amíg a bot csavargatásáról átszokik az ember a pedálra.
+1 jó tanács: az X52 botját nem érdemes reteszelni ha megvan a pedál, mert automatikusan tekerni akarja az ember...

Zpogi
Köszönöm,kipróbálom.

Her Laca
Van valami speed fan progi azzal tudod orvosolni asszem.

Her Laca
Én se😊)

Her Laca
Galiba!
Ha sokat repülsz,és gyakorolsz akkor van egy szint amit nagyon gyorsan sõt látványosan elérsz. Aztán úgy fogod érezni,hogy megállt a fejlõdésed,és próbálsz mindenféle kütyüvel segíteni ezen.
Pedig nem ,csak nagyon apró dolgokban leszel jobb ,de az néha sokkal többet ér mint amit eddig elértél.
Persze lehet pedálod,(mert élményt többet ad),de hidd el attól nem fogsz jobb lenni.

Nem tudom, én ezt hallottam, de sose próbáltam ki élõben.

Kártya tuning fórumokon sztem többet tudnak segíteni.. Én sose húztam a karit..

Zpogi
Hali!
Lenne egy kérdésem videokarival kapcsolatban,hátha valaki találkozott már ilyn problémával?
Natehát a következõ a gondom:nemtudom állítani a kártya ventillátorának a sebességét,mindig vissza ugrik defaultra,se riva"fos"tunerrel se ntune-val.Defaulton meg túlmelegszik.
Ja a típusa:Gigabyte 9800GTX,oprendszer:vista.
Elõre is köszi.

Her Laca
Nem tudom,de szerintem nem sok köze lehet a célzáshoz.
Dog ban igen ,de célzáshoz?

galimatika
Igen! valami ilyesmiben reménykedem én is. Ez az egy amit képtelen vagyok megszokni. Nekem elég természeetellenes az, hogy csavarom és döntöm is a botot.

Állítólag a célzás finomsága nagyon sokat javul.

galimatika
Szuper!!! Egy egészen más IL2-vel játszok azóta. Már a pedálon töröm a fejem. Csak azt nem tudom, hogy változik e az irányíthatóság finomsága a joy-hoz képest.

Sanyo
Ez van: Hoffman Simped Vario Pro USB. Hogy muzsikál az X52? 😊

www.pcpilot.hu

Kérdezd meg a Dongó fórumon. Sokan használnak nálunk pedált.. Maggi, Vari, Tibe..

galimatika
jut eszembe! Próbált már valaki pedált az IL2-höz?

Ezentúl nem csak azt látod majd, hogy hány csapszeg van a gépen, hanem azt is, hogy a csavarok meg vannak-e húzva rendesen <#nyes>

galimatika
Egyértelmû. Nem csak a gépen, de az oldalt álló sátrakon is jól látszik a különbség.

LeonSilver
Nem.Ettõl nem fogod elõbb látni.Annyi, hogy a viszonylag messzebb lévõ tárgyaknak jobb lesz a texturája.Szerintem ez ilyen fps játékokban domborul ki igazán a házak meg mittomén mik között.
A két képen látszik a különbség.

Kikapcsol anizo:

Bekapcsolt ( 8*-os, ennyit enged a RoF )

Kezdek félni ettõl.. most már elõbb fogom látni, ha jön az ellen.. következésképp elõbb fogom tudni, hogy meghalok <#idiota><#bdead>

LeonSilver
ATi kártyán itt található.
nVidián is valahol a driverben van ilyen.

Mindjárt csinálok kikapcsolt meg 16-os szûrõvel képet és melátod a különbséget.

galimatika
Ez jól hangzik! Hol tudom én azt megnézni, hogy mekkora értéken van?

Szóval ha ezt felviszem maximumra akkor nagyobb lesz a látótávolság (messzebbrõl kiszúrható a kontakt)?

Her Laca
köszönöm😊

LeonSilver
Az anizotropikus szûrés az, hogy ha pl. egy játékban messzebb vagy egy objektumtól (teszem azt egy autótól) akkor annak a textúrája is gyengébb minõségû, és ahogy közeledsz egyre jobb lesz. Röviden: a textúrázott objektum és a játékos közti távolság fordítottan arányos a textúra részletességével.A driverben minél magasabbra van véve ez az érték annál messzebbi objektumok textúrái lesznek jobb minõségûek.

Sõt, vannak akik külön repülésirányításra vannak berendezkedve..

Ülnek, és rádióznak meg lesik a radart egész nap..

Hogy ebben mi a jó.. Õk meg valszeg azt nem értik, hogy miért jó nekünk "õsrégi" gépekkel egymást hentelni..