IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
messerharcos #34898 Én is örülnék ha megengedhetnék magamnak táévirányitós gépeket, vagy lenne egy műhelyem hogy balsafát megdolgozzak. De ezek nélkül a panelben marad szórakozásnak a papirgép. örömmel megnézem, te 3 a4-es lapból milyen az igazira nagyjából emlékeztető méretarányos repképes gépet épitesz. Nem mondom hogy nem lehet jobban is csinálni ezt, gondolom szivesen bemutatod te hogy oldanád ezt meg. Várom a képeket meg a videót. Tanitsál. Nekem is van pár ötletem, a következő videó lehet már ütősebb lesz.
És szerintem, itt akik irnak, sokan majd minden nap beszélünk egymással, együtt repülünk, és nem csak mi offolunk néha. Nagyon rendben van az off szerintem, mi a túróért kéne csak il-2-ről beszélni ha már mindennap sok órán keresztül ezzel foglalkozunk?
Más is offol, és szerintem ebben nincs kifogásolni való, javitsatok ki ha tévedek. De a kedvedért ezentúl minden egyes alkalommal kiirunk egy bazinagy OFF ot és te azt egyszerűen nem nézed meg mert ahogy irtad, te csak új infót keresel és zavar minden egyéb.
Ott lesz az OFF te pedig egyszerűen nem nézed meg és nem fog zavarni.